Rýchlo a doprava zdarma teraz!

  • Obrázok /content/10-kusov-cross-stitch-vlákna-cross-stitch-vyšívacie-1-263037.jpeg

10 kusov cross stitch vlákna / cross stitch vyšívacie nite / Custom vlákna, farby 06

€1.07 €1.12

Pridať do zoznamu prianí
  • Sku: b263037
  • Kategórie: Dom A Záhrada
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Značka: siliconr kuchynské náradie, pyžamo c steh, typy vyšívacie nite, sk niť, overlocker šijacia niť, lon nylonové vlákno, neurčená nohavice, vfemage výšivky, hili cross stitch, ambilight wifi

2. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

2, s cieľom zabezpečiť thatlarge rozsahu applicationof určité farby, najmä právo,tmavo zelené, biele, ružové, červené double theprocessingcarried mimo

3. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz ste vašu krajinu.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

2. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

2. Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Špecifikácie:an8 mlong,6 akcií, totalcolor447color, farba andDMCthread colornumbers sú rovnaké.Stálosť,nie fade,bezprašnou, priebežným.

jedna objednávka =10 kusov

1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

1. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Poznámka :

Materiál:vysoko-qualityacrylicembroiderbright farba,stereoskopické,vysoká pevnosť,odolnosť proti opotrebeniu, nie fade, robiť notfrizzyeasily nefunkčné.DMCcross stitchlineusingthesameproduction procesu.Uniquemercerizationtechnologydyeing processcomplex.

Záruka a Údržba:

Celkom 447 farby pre každú farbu je 8 metrov, 6 prameňov niť

Spätná väzba:

Vracia:

1, thered riadok(žltý) viac: 32(platné do veľkého počtu ofRedembroideredflowers) coffeeDepartmentAverage:24(vhodné forembroiderysticks, atď.) blueand purpleAverage:24(dve farby) greenmore:19(vhodné pre embroideredleaves, farieb a viac,môže beshadeswith)

2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Zásielky:

Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

1. Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné.Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Kríž stitchembroidery závit/ vyšívacie nite/ vyšívacie nite/ cottonknittedwire

3. Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

3. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

jeden ks =8 metrov =jedna farba ,6 prameňov

Funkcia - Odolné Proti Oderu, Chemické-Odolný, Vysokým teplotám, Eco-Priateľský, Elastické, Vysokopevnostnej, Nízka Zrážanlivosť, iné, iné, iné, iné
Farba - 447 differend farba
CN - Zhejiang
Technics - Mercerized
Priadza Typ - Točil
Vzor - Farbená
Číslo Modelu - 001
Hmotnosť (g/loptu) - 0.02
Použitie - Pletenie, Háčkovanie, Tkanie, Cross stitch, Ručné Pletenie, šitie, Výšivky, iné, iné, iné, iné
Priadza Počítať - 3
Materiál - Polyester / Bavlna
Pôvod - Kontinentálna Čína
Anonymous

Pedi rôznych farbách prísť v mnohých 10 poštovné za 2 týždne som rád, ostatné farby na objednávku.

Anonymous

Veľké reťazce. Mäkké. Farby zápasy DMC.

Anonymous

Vlákna sú dobré, nie komunikovať s predávajúcim..

Anonymous

Doručenie do Francúzska, 2 druhy. Dodávané snímka na Poshtova. Všetky Super.

Anonymous

Vynikajúce niť niť. Predávajúci je dobré. Odporúčam. Doručenie do deklarovaný čas na 5 dní..

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Zákazníci hľadajú aj:

10PCS Tabuľka Obrúsky,Klasický Štýl, Kuchynský Riad Uterák,Koži-priateľský Odolné Tkaniny,Umývateľný a Opakovane použiteľné Čaj Handričkou Súvisiace!

10PCS Tabuľka Obrúsky,Klasický Štýl, Kuchynský Riad Uterák,Koži-priateľský Odolné Tkaniny,Umývateľný a Opakovane použiteľné Čaj Handričkou

€20.75 €41.51
veľkosť :30*40 cm obrúsky, utierky 4.tento produkt má zrážanlivosť problém vzhľadom na materiálne problémy,ak si mysli, prosím, nekupujte. 3. vzhľadom na dlhé vzdialenosti doprava produktu bude trochu skladacia, vyzerá to tak nie je plochý, ako obrázok ukazuje, ale nemá vplyv na použitie. 1. ručné meranie 1-2cm chyba je prípustné. špecifikácie:
Hot Predaj Anti-Statické Pštrosie Perie Srsť Kefa Toaletný Prachu Čistenie Nástroj, Drevená Rukoväť Súvisiace!

Hot Predaj Anti-Statické Pštrosie Perie Srsť Kefa Toaletný Prachu Čistenie Nástroj, Drevená Rukoväť

€8.31 €10.01
pozemok, dôsledky samostatnosti. na toaletný je možné takmer všetko čisté lisy.uplatňujú len ľahké a jemné stlačte povysávať prach alebo väčších častíc. strata.uveďte, prosím, logistickej spoločnosti trochu čas spracovania sme ako prvý.ja som vám ponúka konkurenčné veľkoobchodné ceny . starostlivo skontrolujte kvalitu tovaru, predtým, než
Bannery Štítok Páse S Nástrojmi Zomrie Rezanie Kovov Nôž Formy Pre Diy Scrapbooking Čepeľ Punč Šablóny Šablóny Remeselné Nové 2023 Súvisiace!

Bannery Štítok Páse S Nástrojmi Zomrie Rezanie Kovov Nôž Formy Pre Diy Scrapbooking Čepeľ Punč Šablóny Šablóny Remeselné Nové 2023

€1.88 €2.73
ja vám odpovieme vám do 24 hodín rezanie kovov zomrie v obchode bude odoslaný do piatich dní , ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte ma v čase 3: vhodné úpravy budú vykonané podľa pomeru 2.ak sa môžete nájsť produkty zlomené alebo chýbajúce keď dostanete balík,pls poznámka: o osobné prispôsobenie: neváhajte
1Pcs Rose Leaf Hranice Rezanie Kovov Die Die Die Rezanie Pre DIY Čipky Album Album Papier Karty Razba Súvisiace!

1Pcs Rose Leaf Hranice Rezanie Kovov Die Die Die Rezanie Pre DIY Čipky Album Album Papier Karty Razba

€1.40 €2.93
2. v dôsledku rôznych faktorov, ako sú jas displeja a jas svetla pri fotografovaní skutočné farby sa môžu mierne líšiť od webovej stránky obraz.ďakujeme za pochopenie! upozornenie: die rezačky pre väčšinu značiek prevod: 1 cm=0.39 cm /1 palec =2.54 cm farba: strieborná 1. ručné meranie môže spôsobiť mierne rozdiely. obsah balenia:
HOMFUN Diamond Maľovanie Cross Stitch Súvisiace!

HOMFUN Diamond Maľovanie Cross Stitch "Tiere Delfine" 5D DIY Diamond Výšivky Plné Námestie/kolo Drahokamu Obrázku

€2.65 €4.81
americký tichomorský čas 02:30 do 11:30 15 ~ 23 dní. 3、poľa je dosť silný, aby chrániť produkt, ale okno sa môže dostať malé poškodenie počas prepravy.nástroje zahŕňajú bodkovanie pero, pinzety, bodkovanie cemeent, malé tašky, dosky. 1. pozrite si porovnanie tabuľka na plátne identifikovať každý diamant číslo a príslušné vytlačené číslo na
Jobon Jeden Trojitý Horák Ľahšie Kovové Vetru Plyn Bután Jet Flint Ľahšie 3 Trysky Turbo GRIL Cigaru Striekacia Pištoľ Gadgets Pre Mužov Súvisiace!

Jobon Jeden Trojitý Horák Ľahšie Kovové Vetru Plyn Bután Jet Flint Ľahšie 3 Trysky Turbo GRIL Cigaru Striekacia Pištoľ Gadgets Pre Mužov

€9.82 €12.43
existujú tri horák alebo jeden horák možnosti, venujte prosím pozornosť pri objednávke jobon jeden trojitý horák ľahšie vonkajšie kovové vetru plyn bután jet ľahšie turbo gril kuchyňa cigaru striekacia pištoľ gadgets pre mužov nie je plyn v ľahší , je potrebné vyplniť plyn pred prvým použitím. tu je darček pri objednávke.
Laifu 100mm Slim Dlhšie Cigariet Prípade Čierna Modrá Červená Žena Cigariet Boxy Hliníkovej Zliatiny&Dobrý Plastové Nepremokavé Fajčenie Box Súvisiace!

Laifu 100mm Slim Dlhšie Cigariet Prípade Čierna Modrá Červená Žena Cigariet Boxy Hliníkovej Zliatiny&Dobrý Plastové Nepremokavé Fajčenie Box

€9.62 €11.32
poznámka:cigaretový na obrázkoch sú zobrazené,nechceme predávať cigarety čistá hmotnosť:53 g materiál:hliník&dobrý plastové rozmer:108 mm x 64 mm x 16 mm hodí:len 100 mm slim cigariet (nie iné druhy) farba:modrá/čierna/červená hrúbka(16 mm) a hmotnosť:(53 g) vám najlepšie feelling ako používať:jemne strhnúť písma, shell,
Morandi Séria Creative Farebné Šitie Vankúš Sofa Spálňa Auto Office Nap Vankúš Súvisiace!

Morandi Séria Creative Farebné Šitie Vankúš Sofa Spálňa Auto Office Nap Vankúš

€3.66 €10.76
3. výrobok je ručne vyrábané, 5% chyby je normálna a nemá vplyv na používanie výrobku. informácie o produkte typ výrobku: dekoratívny vankúš veľkosť: 40*40 cm,45*45 cm,50*50 poznámky ❤ jednoduchý život je prirodzené a pohodlné ❤ materiálové vlastnosti: mäkké a hladké, s vysokým obsahom vlákniny stupeň absorpcie vlhkosti
Solárne Fontány Plávajúce Bazén, Jazierko, Vodopád Fontány, Vonkajšie Vták Vaňa Solárne Fontány Plávajúce Vody Záhradné Dekorácie Súvisiace!

Solárne Fontány Plávajúce Bazén, Jazierko, Vodopád Fontány, Vonkajšie Vták Vaňa Solárne Fontány Plávajúce Vody Záhradné Dekorácie

€7.09 €12.90
➤balenie obsahuje: pod vodou, kompletne ➤funkcie: ☛roztomilý tvar a plávajúce štýl príručka×1 ps: adaptér×1 ☛1. uistite sa, že dať dostatok vody vo fontáne, tak čerpadlo môže zostať ak máte akékoľvek problémy po obdržaní balíka, kontaktujte ma v čase, takže zlé recenzia nebude riešiť prípadné problémy,
2019 Film Vzor Vytlačené Plastové Razba Priečinok Pre Diy Scrapbooking Karty Album Plastové Šablóny, Takže Remeslá Súvisiace!

2019 Film Vzor Vytlačené Plastové Razba Priečinok Pre Diy Scrapbooking Karty Album Plastové Šablóny, Takže Remeslá

€2.88 €3.03
materiál: plast veľkosť: dĺžka 14.7 cm, šírka: 10.5 cm (zložený); dĺžka 29,5 cm, šírka: 10.5 cm (otvoriť) upozornenie: 1.vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 3.ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie. 2019 film vzor vytlačené plastové razba priečinok
Zelené Listy Tlač Sprchový Záves Tropických Rastlín, Prírodných Kúpeľňa Záclony Anti-slip Vaňa Mat Nastaviť Wc Koberce, Koberec Súvisiace!

Zelené Listy Tlač Sprchový Záves Tropických Rastlín, Prírodných Kúpeľňa Záclony Anti-slip Vaňa Mat Nastaviť Wc Koberce, Koberec

€12.76 €16.57
● 1 x vaňa mat námestie veľkosť: 75x45cm / 29.52x17.7in package zahrnuté: sprchový záves/3ks/4pcs(môžete si vybrať) ● 1 x podstavec koberec poznámka: flanelové tkanina, veľmi mäkké a pohodlné. 1.ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 5 cm chyba,ďakujem. prepravné poznámka: podľa právneho pošta, dĺžka položka
10PCS Náhodné Farby S Krytom Šijacie Náčinie Niť Hlavu Fréza vlasec Nožnice Šijacie Nožnice Cross-stitch Clipper Súvisiace!

10PCS Náhodné Farby S Krytom Šijacie Náčinie Niť Hlavu Fréza vlasec Nožnice Šijacie Nožnice Cross-stitch Clipper

€5.88 €8.41
plastová rukoväť je hrubé a ergonomicky navrhnutá pre pohodlné pocit. vhodné pre orezávanie nite, mentálnu retardáciu, gáza, vlasec, atď. krásne a módne farby, vodorovné pruhy na zameranie, non-sklzu, premyslený dizajn. materiál: abs, nehrdzavejúca oceľ veľkosť: 11.5*1,8 cm hmotnosť: 18 g ostré hrany, nízka hmotnosť, vysoká tvrdosť,
Sanwish 15-Dutiny Láska Tvar Raindrop Model Silikónové Formy na Výrobu Ručne vyrábané Mydlo, Čokoláda, Mydlo Sviečky a Jelly Obočie Súvisiace!

Sanwish 15-Dutiny Láska Tvar Raindrop Model Silikónové Formy na Výrobu Ručne vyrábané Mydlo, Čokoláda, Mydlo Sviečky a Jelly Obočie

€5.60 €11.20
jednoduché uvoľnenie: tento mäkké silikónové formy nebude crack alebo zlomiť, tak ako iné plastové formy.môžete sa koláče alebo čokolády ľahko. láska tvar raindrop čokoládové cukrovinky cukru plesne vyrobené z potravinársky silikón, ľahko použiteľný, flexibilný , non-jedovaté, a je opakovane použiteľný. teplota: teplota v bezpečí od -40 do +446 stupňov
16pcs Party Detské Zlaté hranami Riad Citrón Vzor Papierové Obrúsky Večera Dodávky pre Karneval Party Festival Súvisiace!

16pcs Party Detské Zlaté hranami Riad Citrón Vzor Papierové Obrúsky Večera Dodávky pre Karneval Party Festival

€3.52 €6.90
-- bezpečné farby, vysoko kvalitný, štýlový dizajn popis - materiál: papier - narodeninovej oslavy, svadobné, svadobné alebo akúkoľvek oslavu táto položka je obrúsok strany riad nastaviť.slúžiť ako stolový riad, rodinné oslavy, atď. funkcie - vyrobené z prémiového materiálu pre bezpečné používanie - farba: ako je znázornené 16
DIY Vianočné Luk Viacerých Uši Veľké Pruhované Javor Snowflake Luky Pre Remeslá Svadobné Auto Uzol Vianočný Večierok Luk Loptu Súvisiace!

DIY Vianočné Luk Viacerých Uši Veľké Pruhované Javor Snowflake Luky Pre Remeslá Svadobné Auto Uzol Vianočný Večierok Luk Loptu

€4.21 €6.01
3. ak je tovar poškodený alebo štýl je nesprávne,prosím, kontaktujte nás, budeme reedícia alebo vyrovnanie sa v čase použitie:ozdoby na vianočný stromček,silvester dekorácie veľkosť produktu:54*25cm 1. budeme spracovávať, aby pre vás v rámci 24 hodín po obdržaní platby. poštovné a návrat politiky: 1. prosím, nechajte 5-hviezdičkový
ZZ1905 Dekorácie Domova Nový Príchod Homfun Remeselné Vianoce Kríž Stich Nastaviť NO Bránka Počíta DIY Cross Stitch Auta Maľovanie Súvisiace!

ZZ1905 Dekorácie Domova Nový Príchod Homfun Remeselné Vianoce Kríž Stich Nastaviť NO Bránka Počíta DIY Cross Stitch Auta Maľovanie

€7.16 €10.36
steh domova cross stitch súpravy diy maľovanie obrazov cross stitch auta cross stitch nastaviť cross-stitch vyšívanie, výšivky auta stich dekorácie, remeselné homfun korálky beadstitch vzhľadom na vysoké náklady na dopravu, všetky súpravy sú bez originálnych obaloch.funkcie opp plastové tašky sa používajú namiesto. všetky kríž stith súpravy sa započítavajú.nie
Prenosné Pet Stan Psa, Mačku Domu Dom Umývateľný Bielizeň Teepee Jaskyňa S Vankúš&Tabuli 8 Farieb Pre Psa, Mačku, Exkurzie Vonkajšie Súvisiace!

Prenosné Pet Stan Psa, Mačku Domu Dom Umývateľný Bielizeň Teepee Jaskyňa S Vankúš&Tabuli 8 Farieb Pre Psa, Mačku, Exkurzie Vonkajšie

€23.75 €52.78
náhodné darček x1 stan x1 tabuľa x1 mat x1 náhodné darček x1 balíček obsahuje: prenosné pet stan psa, mačku domu dom umývateľný bielizeň teepee jaskyňa s vankúš&tabuli 8 farieb pre psa, mačku, exkurzie vonkajšie
Vikingovia Kúpeľňa Non-Slip Koberec V Pohode Spálňa Mat Vstupné Dvere Rohožky Domáce Dekorácie Koberec Súvisiace!

Vikingovia Kúpeľňa Non-Slip Koberec V Pohode Spálňa Mat Vstupné Dvere Rohožky Domáce Dekorácie Koberec

€4.42 €8.35
podporujeme exkluzívne možnosti prispôsobenia , takže môžete nám poslať váš obľúbený vzor a rohoží, prispôsobené pre vás! majú veľký deň! veľkosť : 40 cm*60 cm;15.7 x 23,5 ; výkonnosť produktu : ľahko sa čistí, údržba, striasť špinu, odstrániť sneh, blato, piesok, trávy, lístia a prachu z topánky a topánky, stredná hrúbka tak, že dvere
DC 12V Cirkulácie Vody Fontány, Akvária Mini Striedavé Čerpadlo v Jazierku, Ponorné Vodné Čerpadlo akvárium Príslušenstvo Vysokej Kvality Súvisiace!

DC 12V Cirkulácie Vody Fontány, Akvária Mini Striedavé Čerpadlo v Jazierku, Ponorné Vodné Čerpadlo akvárium Príslušenstvo Vysokej Kvality

€4.36 €7.92
odnímateľný dizajn, poskytuje pohodlie pre čistiace práce((rozoberať to s skrutkovač ľahko, skrutkovač nie je súčasťou balenia). ženské dc12v pre príkon. 1. prosím, skontrolujte napätie a výkon čerpadla výkon pred napájania. balík zahŕňa poznámka: menovité napätie: dc 12v vnútorné dia.o vstup/výstup: 6 mm / 0.24 v nepremokavé
61cm Umelé Zelený Vianočný Stromček, Vnútorné A Vonkajšie Vianočné Výzdoba Falošné Borovice Nový Rok Doma Simulácia Rastlinné Ornamenty Súvisiace!

61cm Umelé Zelený Vianočný Stromček, Vnútorné A Vonkajšie Vianočné Výzdoba Falošné Borovice Nový Rok Doma Simulácia Rastlinné Ornamenty

€5.96 €7.64
upozornenie: 1. vzhľadom na rozdiel medzi svetlom a elektronické displej, existuje určitý farebný rozdiel vo farbe výrobku nájdete konkrétny produkt. materiál:pvc 3. ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás prvý, ďakujeme! množstvo:1pcs farba:ako na obrázku zobrazené 2. prosím, nechajte mierne rozdiely vzhľadom na ručné meranie. veľkosť:61*34.5