Rýchlo a doprava zdarma teraz!

  • Obrázok /content/Gadgets-silikónové-formy-živice-ílu-polyméru-plesne-1-263346.jpeg
  • Obrázok /content/Gadgets-silikónové-formy-živice-ílu-polyméru-plesne-2-263346.jpeg
  • Obrázok /content/Gadgets-silikónové-formy-živice-ílu-polyméru-plesne-3-263346.jpeg
  • Obrázok /content/Gadgets-silikónové-formy-živice-ílu-polyméru-plesne-4-263346.jpeg
  • Obrázok /content/Gadgets-silikónové-formy-živice-ílu-polyméru-plesne-5-263346.jpeg
  • Obrázok /content/Gadgets-silikónové-formy-živice-ílu-polyméru-plesne-6-263346.jpeg

Gadgets - SILIKÓNOVÉ formy živice ílu polyméru plesne mydlo, vosku, sadry poleva čokoláda potravín Lebky had goth zombie smrti plesní

€5.60 €9.04

Pridať do zoznamu prianí
  • Sku: b263346
  • Kategórie: Dom A Záhrada
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Značka: nohavice goth, rebro plesne, mydlo silikónové formy tartlet, živica formy koi, telocvičňa ílu polyméru formy, lepidlo zbraň deti s nízkou topiť, zld silikónové formy, silikónové formy sadrové soklové, asus silikónové formy, mydlo silikónové formy nevesta

·Ak chcete zmeniť svoju adresu, prosím, kontaktujte nás.

Čas dospieť

7. Po použití, všetky suroviny nebude držať do formy.Služby súvisiace záležitosti

·Tovar bude dodaný Čína príspevok riadnym letecky, nie je sledovanie informácie,ale je to bezpečne, ako doporučenou poštou.to zvyčajne trvá asi 15-60 dni do Spojených Štátov, Európy a ďalších miesto celého sveta.

·Položky, ktoré môžete kúpiť celková suma nad $200, pošleme ho EMS alebo DHL alebo FEDEX, alebo UPS, alebo TNT alebo EMS, bude To oveľa rýchlejšie.Ak chcete vybrať svoj vlastný lodné linky, prosím, kontaktujte nás.

2. High-pevnosť silikónové flexibilita, odolnosť voči korózii, optimálna teplota pre varenie, pečenie, je najlepšie suroviny v priamom kontakte s potravinami, a jednoduché a praktické.

Ak existuje akékoľvek problémy vo vašom nákupe, prosím pošlite nám e-mail pred odoslaním vášho hodnotenia.Budeme sa snažiť vyriešiť problém za vás.

Spôsob dopravy

5. Mechanické vlastnosti stabilnú štruktúru, ktorá má extrémne teploty odpor, široký rozsah teplôt.Teplota najnižšia teplota mínus 40 stupňov, maximálna teplota 230 stupňov, teplo, ktoré je rovnomerne mrazené.

Po celom svete

1. Silikónové Silikónové hlavnou zložkou je kremíka A je prítomný v piesku, kameňa, crystal prírodné zložky.Nie kaučuku, Gumy, ani plast Plast!Silica gel je skala, na pláži, nízkouhlíkové prostredie.

Vďaka a veľa!!!

4. Môžu byť recyklované, trvanlivé, nízka spotreba energie.

Poštovné a Odovzdanie

Sme 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov.Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky, prosím, neváhajte kontaktovať náš tím služby zákazníkom do 7 dní od prijatia tovaru.My vám pošleme iný zadarmo alebo sa vrátiť späť svoje peniaze.

·Ak chcete podrobnosti sledovania pre kedykoľvek,prosím, láskavo vybrať doporučenou poštou.

1), farba bude odoslaný náhodne

*Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

O vyvodenie Politiky:

3. Prijatie detekcie, zdravie, prírodné antibiotikum, ktoré môžu zabrániť baktérií a plesňových rastu.Preto, dojčenské potreby, zdravotnícky materiál, existuje veľa silikónové produkty.Napríklad: pacifiers, silikónové plastické a podobne.

Normálne Air mail

Doprava:

2. Po každom použití, môže byť namočené v zriedeným čistiacim prostriedkom riešenie pre 10-30 minút, umyť mäkkou handričkou na čistenie, nepoužívajte agresívne čistiace lopty a iné predmety čistiť, aby sa zabránilo plesní, poškodením poškriabaním.Po umytí prosím, suché, umiestnený v úložný box, kremeňa reakcie náchylné k statickej elektriny, bude absorbovať drobné častice vo vzduchu a prachu, dlhodobé, keď nie v použitie, vyhnite sa priamemu pôsobeniu vzduchu.

Silikónové formy Vlastnosti Produktu:

3)skúste to Prosím poskytnúť podrobné informácie, ako je možné, adresu,ako je psč,domáce telefónne a mobilné telefónne číslo.

3. Pre rúra, rúra musí byť umiestnené v strednej časti, a kúrenie na udržanie vzdialenosti asi 10 cm, a vedenie rúra steny vzdialenosti 5 cm, tak, aby nedošlo k poškodeniu formy teploty.

6. s inými typmi čistiace a žieravé látky odolnosť proti korózii a ľahko sa čistí.

Krajina

Zákaznícky servis je pre nás veľmi dôležité.

Vracia:

Vaša satisfication je naším najväčšiu moc.Budeme sa snažiť v našich silách, aby služba vám!

15-60 dní.

·Budeme loď položky do 2 pracovných dní po prijímať platby.Budeme loď vašej dochádzky adresu, prosím, urobte to, že váš adresa je správny.

4. Toto je časť plesní, má medzery, keď sa v továrni bol rez otvoriť, uvoľnenie je uľahčiť kupujúcich.Ak nechcete rez, nie je možné uvoľniť.Pri používaní rez pre dobré po zabalené v plastovej fólie, alebo dať gumičky môže tuhnutia kvapaliny

1. Pred prvým použitím, prvý s vodou alebo čistiacim prostriedkom na čistenie na odstránenie povrchových nečistôt.Pred formy na pečenie, použite malé množstvo masla uplatňovať vo vnútri formy.Aj keď pomocou formy, ako sú prázdne sloty môžu byť pridané do vody prázdna nádrž, vzduchu, horenie je zakázané.

Doprava Manipulácia

Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Budeme dávať pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš.Veľmi pekne vám ďakujem!

Všetky naše položky sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

Užite si nakupovanie a majú krásny čas v našom obchode! :-)

2), Ak chcete kúpiť veľké množstvo, prosím, kontaktujte dodávateľov.

5)Ak ruskej Federácie zákazníkov, uveďte vaše celé meno, inde možno si nemohol dostal tovaru

Silikónové formy na čistenie a údržba:

4)Keďže rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme, že štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

·Položky, ktoré môžete kúpiť celková suma nad $7, my vám ho poslať doporučenou poštou alebo E-pack,wil trvať 15-60 pracovných dní.

Spätná väzba:

Teplé Tipy:

Použitie - Pečenie cukroví formy torty čokoládové sušienky plesní
Funkcia - Eco-Priateľský
Nemravný Obrázok - No
Druh - Tortu Nástroje
Číslo Modelu - M-A796
názov produktu - Gadgets-Lebka had goth zombie smrti plesní
Pôvod - Kontinentálna Čína
Názov Značky - TUTULE
Hmotnosť výrobku - #1-okolo 140 g #2 - o 116g
Tortu Nástroje Typ - Formy
So Sexuálnym Podtextom - No
Špecifikácia - #1- 10.8*8.2*2.2cm #2- 9.8*7.8*2.5 cm
Materiál - Silikónové Gumy, Potraviny-stupeň tekutý silikónový ochrany životného prostredia
Rozsah teplôt - -40degree -230degree

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Zákazníci hľadajú aj:

3.5 oz/100g Mnohouholník Porcelánu Obkladačky DIY Plavidlá, Keramické Dlaždice Mozaiky Tvorby Materiálov 1-4cm Dĺžka,1~4g/ks,3,5 mm Hrúbka Súvisiace!

3.5 oz/100g Mnohouholník Porcelánu Obkladačky DIY Plavidlá, Keramické Dlaždice Mozaiky Tvorby Materiálov 1-4cm Dĺžka,1~4g/ks,3,5 mm Hrúbka

€3.11
3.5 oz/100g mnohouholník porcelánu obkladačky diy plavidlá, keramické dlaždice mozaiky tvorby materiálov 1-4cm dĺžka,1~4g/ks,3,5 mm hrúbka
Hot Predaj Anti-Statické Pštrosie Perie Srsť Kefa Toaletný Prachu Čistenie Nástroj, Drevená Rukoväť Súvisiace!

Hot Predaj Anti-Statické Pštrosie Perie Srsť Kefa Toaletný Prachu Čistenie Nástroj, Drevená Rukoväť

€8.31 €10.01
kontaktujte nás, láskavo neotvárajte sporu priamo. odpoveď: bohtodokaze.sk podporuje visa, mastercard, maestre debetnej karty, western union, a bankovým prevodom cez banku. ak sa je vhodný na čistenie izba, kuchyňa, auto, kancelárske a tak ďalej. ak sa otázka: ako môžete sledovať môj pozemok? ako prvý.ja som vám ponúka konkurenčné veľkoobchodné
5 KS/veľa Džínsové Tkaniny Opravy Škvrny Umývateľný DIY Žehlička Na Denim Koleno Patch na Opravu Pre Jean Oblečenie, Nohavice, Oblečenie, Šitie Textílie Súvisiace!

5 KS/veľa Džínsové Tkaniny Opravy Škvrny Umývateľný DIY Žehlička Na Denim Koleno Patch na Opravu Pre Jean Oblečenie, Nohavice, Oblečenie, Šitie Textílie

€1.12 €2.05
5 ks/veľa džínsové tkaniny opravy škvrny umývateľný diy žehlička na denim koleno patch na opravu pre jean oblečenie, nohavice, oblečenie, šitie textílie množstvo: 5 ks
HOMFUN Diamond Maľovanie Cross Stitch Súvisiace!

HOMFUN Diamond Maľovanie Cross Stitch "Tiere Delfine" 5D DIY Diamond Výšivky Plné Námestie/kolo Drahokamu Obrázku

€2.65 €4.81
2、farba box je iný.závisí to od veľkosti obrazu. 13 ~ 17 dní. 3、poľa je dosť silný, aby chrániť produkt, ale okno sa môže dostať malé poškodenie počas prepravy.nástroje zahŕňajú bodkovanie pero, pinzety, bodkovanie cemeent, malé tašky, dosky. 1. pozrite si porovnanie tabuľka na plátne identifikovať každý diamant číslo a príslušné vytlačené číslo
20Pcs Borovica Ihly Bud Umelé Rastliny Falošné Kvety, Vázy, Pobočka Pre Domáce Dekorácie Garland Svadba Nevesta Veniec Príslušenstvo Súvisiace!

20Pcs Borovica Ihly Bud Umelé Rastliny Falošné Kvety, Vázy, Pobočka Pre Domáce Dekorácie Garland Svadba Nevesta Veniec Príslušenstvo

€1.36 €2.70
druh: okrasné kvety & rastliny farba: poslať viac farieb náhodne materiál: plast balenie obsahuje: ipurpose: kancelárie, voľný čas, spálňa, obývacia izba, konferenčný stolík, parapety, balkón a tak ďalej.diy kvet usporiadanie / veniec, simulované kvet pozadí steny, darčeky, ručne vyrábané príslušenstvo. príležitosti: svadby & home decor špecifikácia: funkcie:to
Pet Mačka/Psa Roztomilý Medveď Uši Spp Pokrývky Hlavy Teplé Plyšové Klobúk Nový Rok Party Vianočné Domáce Zvieratá Cosplay Kostým Pet Príslušenstvo Dodávky Súvisiace!

Pet Mačka/Psa Roztomilý Medveď Uši Spp Pokrývky Hlavy Teplé Plyšové Klobúk Nový Rok Party Vianočné Domáce Zvieratá Cosplay Kostým Pet Príslušenstvo Dodávky

€1.88 €3.29
špecifikácie: farba: biela, žltá, čierna, ťava,ovocie, biele package:1 x pet klobúk veľkosť: vysoká 15 cm materiál: plyšové vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. poznámka: pet mačka/psa roztomilý medveď uši spp pokrývky hlavy teplé plyšové klobúk nový
2022 Vianočné Rosetten Nastaviť Rezanie Kovov Zomrie Dekor Scrapbooking DIY Plavidlá Karta Papier, Dierovanie Razba Ručné Príchodu Súvisiace!

2022 Vianočné Rosetten Nastaviť Rezanie Kovov Zomrie Dekor Scrapbooking DIY Plavidlá Karta Papier, Dierovanie Razba Ručné Príchodu

€5.62 €7.91
2.rez na papier,tenkej látky,mäkkého plastu a oveľa viac názov :rezanie kovov zomrie/pečiatky 4.prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 2) s&h nezahŕňa clo, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky. materiál: 0.8 hrubé uhlíkovej ocele 4)my len loď na potvrdenej objednávky adresy.vaša
Vianočné Vytlačené Obliečka Na Vankúš Vankúš Obliečky Na Vankúš Domáce Dekorácie Vytlačené Americkom Vidieckom Štýle Priedušná Vankúš Súvisiace!

Vianočné Vytlačené Obliečka Na Vankúš Vankúš Obliečky Na Vankúš Domáce Dekorácie Vytlačené Americkom Vidieckom Štýle Priedušná Vankúš

€1.52 €3.09
vianočné digitálna tlač vankúš, polyester a ľanové tkaniny, pohodlné a priedušná.americký vidiecky štýl, módne, jednoduché a výrazné.viacero štýlov, ktoré sú k dispozícii. prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. balenie obsahuje: materiál:polyester bielizeň (1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palca) 100%
11*17.5 cm Kraft Papier Taška Mini Envelopewedding Pozvánka Jednoduché A Vysoko Kvalitné Narodeninovej Party Pozvanie 5-10pcs Súvisiace!

11*17.5 cm Kraft Papier Taška Mini Envelopewedding Pozvánka Jednoduché A Vysoko Kvalitné Narodeninovej Party Pozvanie 5-10pcs

€3.34 €7.43
◆ideálne pre narodeniny, party, svadba a všetko, čo podobné oslavy ◆kraft papier pozvánka informácie o produkte ◆materiál:vysoko kvalitný papier informácie o produkte ◆ideálny ako fotografie prop na deti narodeninovej party ◆100% zbrusu nový & vysoká kvalita ◆výrazne pomáha pridať slávnostné farby do atmosféry upozornenie!tam
3D Dieťa Spí s Vankúšom Mydlo Formy Baby Sprcha Silikónové Formy na Fondant, Tortu Vňaťou Zdobenie, Mlieko, Bar, Čokoláda, Súvisiace!

3D Dieťa Spí s Vankúšom Mydlo Formy Baby Sprcha Silikónové Formy na Fondant, Tortu Vňaťou Zdobenie, Mlieko, Bar, Čokoláda,

€11.15 €16.15
veľa používa - veľké yscen mydlo plesne môžu slúžiť na výrobu roztomilý mydlá, balzam barov, rôzne malé dezerty môže byť použitý pre mnoho krát.jedlo-silikónu (fda štandard), silikónové formy teplota -40 stupňov celzia do +230 stupňov celzia, môžete mikrovlnné rúry upiecť tortu; rôsoly teplé poznámky funkcia 1. vzhľadom na iný monitor a svetelný
3D Rakety, Balóny Astronaut Fóliový Balón Vesmíru kozmickú Loď A Ballon Narodeninové Party Dekorácie Chlapec Deti Baloons Hračky Súvisiace!

3D Rakety, Balóny Astronaut Fóliový Balón Vesmíru kozmickú Loď A Ballon Narodeninové Party Dekorácie Chlapec Deti Baloons Hračky

€0.79 €1.20
3d rakety, balóny astronaut fóliový balón vesmíru kozmickú loď a ballon narodeninové party dekorácie chlapec deti baloons hračky
Noel Santa Claus, Vianočné Non-tkané Stole, Red Hat Stoličke Vzťahuje na Vianoce, Vianočné Dekorácie pre Domov Nový Rok 2022 Súvisiace!

Noel Santa Claus, Vianočné Non-tkané Stole, Red Hat Stoličke Vzťahuje na Vianoce, Vianočné Dekorácie pre Domov Nový Rok 2022

€1.64 €2.73
package: 1 x stoličky kryt špecifikácie: farba: ako je znázornené materiál: netkanej textílie
HOT PREDAJ 12Pcs Prenosné Ryby Nádrž Akvárium nalepovacie Thermograph Meranie Teploty v stupňoch Celzia Teplomer Nálepky Súvisiace!

HOT PREDAJ 12Pcs Prenosné Ryby Nádrž Akvárium nalepovacie Thermograph Meranie Teploty v stupňoch Celzia Teplomer Nálepky

€3.71 €4.70
bez batérie a prísavky potrebné.environmentálneho zdravia.veľkosť je práve pre akékoľvek akvárium.široké spektrum použitia hot predaj 12pcs prenosné ryby nádrž akvárium nalepovacie thermograph meranie teploty v stupňoch celzia teplomer nálepky len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté. jednoduchá inštalácia, len lúpať priehľadný
PurenLatex Multifuntional Vankúš Memory Peny Ortopedické Krčný Vankúš na Ochranu Krku Vankúše Chrbtice, Masáž Bod Koleno Vankúš Súvisiace!

PurenLatex Multifuntional Vankúš Memory Peny Ortopedické Krčný Vankúš na Ochranu Krku Vankúše Chrbtice, Masáž Bod Koleno Vankúš

€30.55 €47.73
- prosím, aby 1-2 cm (0.4-0.8 palcov)veľkosť chyby spôsobené ručné meranie. špecifikácie: package vrátane: - obliečka na vankúš materiál: priateľská textílie farba: deep šedá, svetlo šedá, ružová - vankúš základný materiál: priestor pamäťovej peny -vankúš môže mať trochu zápach spôsobený výrobného procesu, prosím,
DIY Vianočné Luk Viacerých Uši Veľké Pruhované Javor Snowflake Luky Pre Remeslá Svadobné Auto Uzol Vianočný Večierok Luk Loptu Súvisiace!

DIY Vianočné Luk Viacerých Uši Veľké Pruhované Javor Snowflake Luky Pre Remeslá Svadobné Auto Uzol Vianočný Večierok Luk Loptu

€4.21 €6.01
1. budeme spracovávať, aby pre vás v rámci 24 hodín po obdržaní platby. 2. ak výrobky, ktoré ste dostali bola poškodená alebo nesprávne štýly, prosím, nenechávajte žiadne negatívne ohlasy prvý, láskavo kontaktujte nás,budeme sa s tým vyrovnať a vypracovať najlepšie riešenia, vaša satisfication je naším pohybu robiť lepšie. názov produktu:veľké vianočné
Profesionálne Pet Nail Clipper pre Malé Pes, Mačka, Nerezové Nožnice, Špeciálne Starostlivosti Nožnice pre Šteňa Nechtov Dodávky Súvisiace!

Profesionálne Pet Nail Clipper pre Malé Pes, Mačka, Nerezové Nožnice, Špeciálne Starostlivosti Nožnice pre Šteňa Nechtov Dodávky

€1.07 €2.38
váha: cca 20 g 1. dať mačku a psa na stehno a jemne dotknúť jeho hlavy upokojiť ich, keď ste znížiť váš pes nechty, musíte si vybrať psa špeciálne na nechty, nožnice, pretože ľudia používajú na nechty, nožnice na rezanie vášho psa nechty ľahko, ktoré môže ľahko spôsobiť krvácanie.keď si znížiť váš pes nechty, uistite sa, že držať sa ho.samozrejme, je
Kruh Morská víla Tortu Rezanie Kovov Zomrie Pre DIY Scrapbooking Remesiel Maker, Photo Album Šablóny Ručne vyrábané Dekorácie 2022 Nové Súvisiace!

Kruh Morská víla Tortu Rezanie Kovov Zomrie Pre DIY Scrapbooking Remesiel Maker, Photo Album Šablóny Ručne vyrábané Dekorácie 2022 Nové

€3.16 €4.52
vďaka za vaše porozumenie. popis produktu: 1. v rôznych svetlá na rôzne počítačové obrazovky, farbu bude mať farbu rozdiel, nájdete skutočný výrobok. rezanie kovov zomrie množstvo: 1pcs pozor: názov: rezanie kovov zomrie farba: strieborná modname=ckeditor 2.vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3mm rozdiel, ďakujem 3.
Deti Cartoon Zástera Auto Prepravu Bicyklov Kuchynské Zástery Vhodný pre Domáce Varenie Deti Maľovanie Proti špinavej Zástere Súvisiace!

Deti Cartoon Zástera Auto Prepravu Bicyklov Kuchynské Zástery Vhodný pre Domáce Varenie Deti Maľovanie Proti špinavej Zástere

€3.18 €4.54
vezmite prosím na vedomie: skutočná farba sa môže mierne líšiť v jas obrazu. package zahrnuté: farba:ako na obrázku zobraziť v záujme udržať sviežu farbu, najlepšie je pridať na umývanie vody, soli veľkosť:66x47cm,47x38cm materiál:polyester,bavlna, ľan 100% nové všetky vankúše sú vyrábané ručne,môže byť 1-2cm
Z nehrdzavejúcej Ocele 304 Lunch Box S Lyžicou nepriepustných Obed Bento Boxy Riadu Nastavte Mikrovlnná Dospelých Detí Potravín Kontajner Súvisiace!

Z nehrdzavejúcej Ocele 304 Lunch Box S Lyžicou nepriepustných Obed Bento Boxy Riadu Nastavte Mikrovlnná Dospelých Detí Potravín Kontajner

€30.38
z nehrdzavejúcej ocele 304 lunch box s lyžicou nepriepustných obed bento boxy riadu nastavte mikrovlnná dospelých detí potravín kontajner popis: farba:čierna,modrá,ružová udržať v teple čas:jeden obed box = asi 3 hodiny obed box s vrece = cca 5 hodín funkcie: 1.termálne potravín s kontajnerov.zabezpečiť teplotu potravín. 2.mikrovlnná lunch box.môže sa použiť mikrovlnná na teplo.
110V 220V vstavané stenu bielkovín oddeľovač malé morské akvárium coral nádrže filter na 100L vody telo Súvisiace!

110V 220V vstavané stenu bielkovín oddeľovač malé morské akvárium coral nádrže filter na 100L vody telo

€58.85 €91.96
model: nano-150 umiestnenie: vstavaná typ špecifikácie (priemer / výška, mm): 60/415 s vodného čerpadla: red devil sp1 (red devil sp1) prevádzkový výkon: 7.8 w maximálny inspiratory kapacita: 180l/h maximálna odporúčaná ryby nádrže (l): 150 odporúča ryby nádrže: 50-150l základná špecifikácia (mm): 150/ 90 mm bez stenu 150/110 mm s stenu morských zdrojov, red devil nano red devil