Rýchlo a doprava zdarma teraz!

  • Obrázok /content/Pes-mačka-elektrické-deky-kúrenie-pad-pet-posteľ-1-278302.jpeg
  • Obrázok /content/Pes-mačka-elektrické-deky-kúrenie-pad-pet-posteľ-2-278302.jpeg
  • Obrázok /content/Pes-mačka-elektrické-deky-kúrenie-pad-pet-posteľ-3-278302.jpeg
  • Obrázok /content/Pes-mačka-elektrické-deky-kúrenie-pad-pet-posteľ-4-278302.jpeg
  • Obrázok /content/Pes-mačka-elektrické-deky-kúrenie-pad-pet-posteľ-5-278302.jpeg
  • Obrázok /content/Pes-mačka-elektrické-deky-kúrenie-pad-pet-posteľ-6-278302.jpeg

Pes, Mačka, Elektrické Deky Kúrenie Pad Pet Posteľ Mat Vodotesný, Anti-Skus Nastaviteľná Teplota Stoličky Vankúš W0

€8.67 €19.26

Pridať do zoznamu prianí
  • Sku: b278302
  • Kategórie: Dom A Záhrada
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Značka:

Veľkosti:

5. Vhodné Objekty: teplého pelechu je veľmi vhodný pre poskytujú extra teplo v zime, a tiež je vhodný pre stoličky, vankúše, nohy podložky, atď.

Teplota: high-level: -50℃ vykurovacej zóny (na vykurovanie, keď elektrická deka je práve zapnutá)

3、Bezpečnosť a Odolnosť: Anti-skus trubice, prehriatie bezpečnosť ochrana, našich miláčikov nemôže žuť to ľahko.

Balenie zoznam:

Meno: Pet Elektrická Deka

1.【Udržať v Teple] vyzýva Kúrenie pelechu je vhodný pre všetky druhy zvierat, pomoc pri domácich miláčikov (psy, mačky, králiky, atď.) zostať teplé a pohodlné, v studenom počasí.Priniesť ho domov a vytvoriť teplejšie spanie prostredie pre vášho domáceho maznáčika!

Špecifikácie:

Poznámka:

2、Nastaviteľné Ovládanie Teploty: Vysoká alebo nízka teplota kontroly a VYPNÚŤ, odporúča sa, aby ste mohli používať vysokej teplote, aby sa rýchlo zvýšiť teplotu na ideálnu teplotu, a potom preniesť na nízke teploty, aby sa udržala konštantná teplota.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

Materiál: polyester

4.【Odolné a Nepremokavé] vyzýva Anti-scratch, anti-zhryz, nie je ľahké poškodenie, Pes Vykurovacia Rohož je dlhá životnosť dobrým dojmom na vášho domáceho maznáčika, je vodotesný a odolný, a povrchov je PU tkaniny.

5、Vhodné Objekty: teplého pelechu je veľmi vhodný pre poskytujú extra teplo v zime, a tiež je vhodný pre stoličky, vankúše, nohy podložky, atď.

4. Nepremokavé PU : Povrchom nepremokavé PU handričkou, tepelná poistka, prehriatiu, bezpečnosť.

Výkon: S-20w, L-vysokej úrovni, 55W, low-level 28W

5.【Praktický Darček] vyzýva perfektný darček pre domáce zvieratá alebo blízkych v zime!Mačka Vykurovacia Rohož chráni vaše domácich miláčikov (psy, mačky, králiky, drobné zvieratá) pohodlné a teplej v chladných dňoch pri podpore spánku.

1. Nie zložiť, keď zapnutím napájania!

Odrážky:

Low-level: -30℃ sleep pohodlie stupeň (vhodný pre všetky noc)

4、Nepremokavé PU : Povrchom nepremokavé PU handričkou, tepelná poistka, prehriatiu, bezpečnosť.

3. Povrchový materiál je vodeodolný materiál, ktorý nemôže byť odstránený a umyl, a nie je možné umyť vo vode!

2. Nastaviteľné Ovládanie Teploty: Vysoká alebo nízka teplota kontroly a VYPNÚŤ, odporúča sa, aby ste mohli používať vysokej teplote, aby sa rýchlo zvýšiť teplotu na ideálnu teplotu, a potom preniesť na nízke teploty, aby sa udržala konštantná teplota.

2. Prosím, nie poškriabať povrch vykurovacieho pad s ostré predmety!

1、Pet Kúrenie Pad: Vhodné pre mačky a psov a ostatné zvieratá, pomáha domáce zvieratá (psy, mačky, králiky, atď.) udržať v teple a pohodlí v chladnom počasí.

Funkcie: 1. Pet Kúrenie Pad: Vhodné pre mačky a psov a ostatné zvieratá, pomáha domáce zvieratá (psy, mačky, králiky, atď.) udržať v teple a pohodlí v chladnom počasí.

1*Pet Vankúš

Napätie: 110v, 220v

3. Bezpečnosť a Odolnosť: Anti-skus trubice, prehriatie bezpečnosť ochrana, našich miláčikov nemôže žuť to ľahko.

OFF: vypnite

Výstroj poloha: vysoké, nízke a vypnutie tri nastaviteľné

3.【S Anti-Skus Trubice] vyzýva Pet Vykurovacia Rohož je s anti-skus trubice, sa nemusíte starať o vaše zvieratko hryzenie alebo hryzenie to, tepelná poistka prehriatia ochrany, je veľmi bezpečný.

S: o 45*45 cm/17.72*17.72 palcový

2.【Poskytnúť Zaujímavé Zvuky] vyzýva, Aby vaše domáce zviera baviť, Vyhrievané Pes, Pad poskytuje viac zvuk, keď pes sa hrá, zábavné psa a priťahuje pet pozornosť, vrátane vokálne nástroje.

L: asi 50*70 cm/19.69*27.56 palcový

Materiál - Hodváb
Umývanie Štýl - Ručné Umývanie
Položka Druh - Posteľ, Deky
Druh - Psy
Pôvod - Kontinentálna Čína
Je To Inteligentné Zariadenie - NO

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Zákazníci hľadajú aj:

Vodítku Pet, Pes prsný Úväz Pet Vesta-štýl Večerné Šaty motýlik Korzet Vodítku Pet Pes Dodáva Pechera Para Perro Golier Gatos Súvisiace!

Vodítku Pet, Pes prsný Úväz Pet Vesta-štýl Večerné Šaty motýlik Korzet Vodítku Pet Pes Dodáva Pechera Para Perro Golier Gatos

€4.20 €8.23
s dĺžkou 120 cm späť 23-42cm m dĺžka 120cm späť 28-46 cm l dĺžka 120 cm späť 35-50 cm hrudník chrbát + trakciu lano
Kávový Filter Nerezový Držiak Na Prenosné Opakovane Vonkajšie Čaj Filtre Dripper Kôš Kávy Ucho Drip Filter, Papierový Sáčok Polica Súvisiace!

Kávový Filter Nerezový Držiak Na Prenosné Opakovane Vonkajšie Čaj Filtre Dripper Kôš Kávy Ucho Drip Filter, Papierový Sáčok Polica

€3.24 €5.99
★na držiak filtra kávy má určitú pružnosť, a môže byť upravená podľa úst pohár. ★2.v dôsledku rôznych výrobu dávkach, detaily produktu môže byť trochu iný. ★lete ľad americký štýl, používa so stojanom, nemá vplyv na kocky ľadu ★pôvodu: čína. ★malá, jednoduché ovládanie, viac stabilné a pohodlnejšie pre varenie. ★meno: závesné
14Pcs/Set Plastových Hliny Sochárstvo Fondant Cookie Čokolády Cake Zdobenie Razba Tvarovanie Playdough Hračka Remesiel modelových Nástrojov Súvisiace!

14Pcs/Set Plastových Hliny Sochárstvo Fondant Cookie Čokolády Cake Zdobenie Razba Tvarovanie Playdough Hračka Remesiel modelových Nástrojov

€1.27 €2.59
- potravinársky,trvanlivé a pohodlné uchopenie. - teflónové,ľahko oddeliť,clean,eco-friendly,nízkouhlíkové,môžu byť recyklované,jednoduché a užitočné,zdravší. veľkosť:ako obrázok zobrazuje(o:11-12 cm) - modelovacie nástroje pre používanie sugarpaste, valcované fondant, gumpaste atď. - rezbárske nástroj s rôznymi veľkosťami kefa, hlava na
2017 Nové Pet Pískacie Hračky Mäkké Spoločenské Šteňa Psa, Mačku, Zábavné Hrať Farebné Zvuk Žuť Pískacie Hračky, Hračky Pre Psov Súvisiace!

2017 Nové Pet Pískacie Hračky Mäkké Spoločenské Šteňa Psa, Mačku, Zábavné Hrať Farebné Zvuk Žuť Pískacie Hračky, Hračky Pre Psov

€1.76 €2.34
materiál: plyšové zvieratá sa tiež radi žuť, načítať a prehrať.robí skvelé hračky (za dozoru dospelej osoby). 100% zbrusu nový & vysoká kvalita! farba: rose, zelená, modrá roztomilý kurča s shrilling zvuk, keď stisol.squeeze na relax a uvoľnenie stresu. skvelé pre zábava a zábavy.odolné na squeeze. package zahrnuté: 1pc pet hračky ' štýl:
Lady Ľahšie Tvorivé Rúž Tvar Bután Fajčenie Príslušenstvo Cigarety, Zapaľovače Gadgets pre Mužov Súvisiace!

Lady Ľahšie Tvorivé Rúž Tvar Bután Fajčenie Príslušenstvo Cigarety, Zapaľovače Gadgets pre Mužov

€4.91 €7.56
lady ľahšie tvorivé rúž tvar bután fajčenie príslušenstvo cigarety, zapaľovače gadgets pre mužov, ak ste objednávku z môjho obchodu, vám zašleme darček v balíku.pretože plyn nemôže palube lietadla, takže ľahšie sme všetky odoslať nie, plyn, budete musieť pridať plyn sami.
5M Zlato, Striebro Čipky Orezania pása s nástrojmi Krivky Čipky Textílie Stonožka Pletená Páse s nástrojmi Svadobné Party Oblečenie DIY Šitie Odevov Príslušenstvo Súvisiace!

5M Zlato, Striebro Čipky Orezania pása s nástrojmi Krivky Čipky Textílie Stonožka Pletená Páse s nástrojmi Svadobné Party Oblečenie DIY Šitie Odevov Príslušenstvo

€2.05 €3.06
množstvo: 1roll poznámka: šírka: 0.8-1 cm 2.vzhľadom na iný monitor a kamery, svetlá, môže spôsobiť mierne rozdiely farieb, hlavne v druhu, všetkých farieb. farba: biela, zlatá, strieborná dĺžka: 5 m 1.prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.
DIY Epoxidové Živice Formy Box Úložný priestor pre Šperky Ice Cream Popsicle Tvar Úložný Box Škatuľky na Šperky Box Silikónové Formy Remeslá Súvisiace!

DIY Epoxidové Živice Formy Box Úložný priestor pre Šperky Ice Cream Popsicle Tvar Úložný Box Škatuľky na Šperky Box Silikónové Formy Remeslá

€7.76 €14.38
diy epoxidové živice formy box úložný priestor pre šperky ice cream popsicle tvar úložný box škatuľky na šperky box silikónové formy remesiel
Veselé Vianoce Prikrývky Thicked Elk 3D Tlač Flanelové Deka Mäkké Teplé Sherpa Flanelové Dvojvrstvové Načechraný Snowflake Deka Súvisiace!

Veselé Vianoce Prikrývky Thicked Elk 3D Tlač Flanelové Deka Mäkké Teplé Sherpa Flanelové Dvojvrstvové Načechraný Snowflake Deka

€26.92 €37.92
-je potrebné, aby si ju vyzdvihnúť počas svojho zdriemnutie počas úrad práce a mať vaša batožina s vami na cesty. -vyrobené z ultra-soft fleece a linajkované s otepľovanie, sherpa pohodlie -ľahko sa zloží, ak nie je v prevádzke a udržuje vaše postelí v poradí. 2.vzhľadom na odlišné zobrazenie a pixel faktory, farba produktu môže byť malý rozdiel, skutočné
HUACAN Farebnosť Podľa Počtu Daisy Kvet DIY Izba Wall Art obraz Číslo Domáce Dekorácie Darček 60x75cm Pre Dospelých Súvisiace!

HUACAN Farebnosť Podľa Počtu Daisy Kvet DIY Izba Wall Art obraz Číslo Domáce Dekorácie Darček 60x75cm Pre Dospelých

€5.37 €9.25
názov: maľovanie podľa čísel, kvet daisy o farebný rozdiel a veľkosť chyba 1.obrázok rez ,dizajn, aby,plátno merania môžu spôsobiť, veľkosť odchýlky (plus a minus1-2cm fluktuácia) . venovať pozornosť: ak tam je trochu suchý proces maľby , môže byť do 1 až 2 kvapky svetlo zástupcom alebo vody (nie viac kvapiek)v laku, premiešame po. o rám: ponúkame
Bavlnené Plátno Kvetinový Štýl Domácej Kuchyne, Módne Zástera Na Varenie Žena Muž Dospelých Pás Tenké Priedušná Mužské Práce Súvisiace!

Bavlnené Plátno Kvetinový Štýl Domácej Kuchyne, Módne Zástera Na Varenie Žena Muž Dospelých Pás Tenké Priedušná Mužské Práce

€5.96 €12.16
balík obsahuje: 1 ks položka opatrenia strane, mohlo by to byť 1 cm rôzne,vašu láskavú pochopenie bude veľmi ocenil farba: ako obrázok konverzie: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcov teplé tip : prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., 100% zbrusu nové mohli by tam byť aj nejaké nepatrné
20PCS DIY Vianočné Vločky&Deer&Strom Drevené Prívesky, Ozdoby Deti Narodeniny/Svadba/Vianočné Dekorácie Deti Darčeky Súvisiace!

20PCS DIY Vianočné Vločky&Deer&Strom Drevené Prívesky, Ozdoby Deti Narodeniny/Svadba/Vianočné Dekorácie Deti Darčeky

€4.57 €5.38
všetky naše položky bude dodaný kupujúcemu na adresu, ktorá ponúkané kupujúcich, prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby.budeme posielať položky do 2-5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.(sviatkov sa môže predĺžiť) farba:podľa fotografie 2.môžete platiť pomocou money bookers, visa, kreditné karty mastercard a bankový prevod. pozn.2: odoslať
Jeleň Santa Claus Tlač Smalt Hrnčeky Osobné Raňajky Mlieko, Džús Hrnček Rukoväť Pivo, Víno, Poháre Dekorom Vianočné Vlastný nápad Dary Súvisiace!

Jeleň Santa Claus Tlač Smalt Hrnčeky Osobné Raňajky Mlieko, Džús Hrnček Rukoväť Pivo, Víno, Poháre Dekorom Vianočné Vlastný nápad Dary

€6.21 €10.35
♥ručné umývanie len!tento hrnček by sa nemali umývať v umývačke riadu alebo mikrovlnná rúra. ♥nie drhnúť dizajn oblasti • tlačiť len na jednej strane hrnček • rozmery: výška 3.14 (8 cm), priemer 3.35 (8.5 cm) pravou rukou hrnčeky nie sú k dispozícii na vyžiadanie. •vzhľadom k rustikálny charakter hrnčeky, môžete vidieť malé
Formy na pečenie tanier formu na pečenie pohár silica gel lístkového tortu jelly puding formy muffin 12 kusov čokoládový muffin pohár DIY pečenie Súvisiace!

Formy na pečenie tanier formu na pečenie pohár silica gel lístkového tortu jelly puding formy muffin 12 kusov čokoládový muffin pohár DIY pečenie

€2.57
odolnosť voči korózii, žiadne lepkavé po použití. popis veľkosť: 6.5x2.5 cm. s resuable dizajn, to je naozaj nádherné tortu formy na výber. farba: náhodné farby. ideálne pre pomocné služby alebo na pozvánku alebo na valentína, alebo narodeniny alebo vianoce a ďalšie hody, ktoré môžete urobiť špeciálne prekvapenie. silikónové
Vianočný Stôl Placemat Black Red Koberčeky Elk Obdĺžnik v Umývačke Xmas Party Tabuľka Dekor Jedálenský Mat pre Kuchyňa Súvisiace!

Vianočný Stôl Placemat Black Red Koberčeky Elk Obdĺžnik v Umývačke Xmas Party Tabuľka Dekor Jedálenský Mat pre Kuchyňa

€0.74 €1.54
poznámky: 1 x placemat nádherné elk/guľa/káva/auto/list/príbory tlač umožňuje túto placemat byť perfektné domáce dekorácie, aby vám priniesla silné sviatočnú atmosféru. vlastnosti: odolná, tepelné izolácie, opakovane 43 cm x 29 cm/16.93 x 11.42 (cca.) prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. balenie
Bavlna prešívaný posteľ sukne King size matrac Ochranný kryt dvojitého pribrala non slip priedušná laminované bavlna luxusný listov Súvisiace!

Bavlna prešívaný posteľ sukne King size matrac Ochranný kryt dvojitého pribrala non slip priedušná laminované bavlna luxusný listov

€9.25 €18.49
1x posteľ sukne (1 posteľ sukne len), 2x obliečka na vankúš (2 obliečky na vankúše len) 5. v rôznych krajinách/regiónoch sa líšia vo veľkosti, skontrolujte prosím pred nákupom, ak máte nejaké otázky, prosím, obráťte sa na nás!veľmi pekne vám ďakujem! poznámka: 1. týkajúce sa zdaňovania, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestne alebo ciel. 3.
Semi-Automatické Vajcia Rozšľaháme Nehrdzavejúcej Ocele Vajcia Šľahač Ručný Samostatne Sústruženie, Smotana, Vajce, Miešačky Vajcia Nástroje, Kuchynské Príslušenstvo Súvisiace!

Semi-Automatické Vajcia Rozšľaháme Nehrdzavejúcej Ocele Vajcia Šľahač Ručný Samostatne Sústruženie, Smotana, Vajce, Miešačky Vajcia Nástroje, Kuchynské Príslušenstvo

€1.77 €3.00
farba:sliver špecifikácia: materiál:nerezová oceľ package vrátane:1pc vajcia rozšľaháme funkcie: 1. vyrobené z 430 materiál z nehrdzavejúcej ocele, odolné, nie je ľahké hrdze, nie je znečistený olejom, môžete priamo kontaktovať s potravinami; 3. predĺžil anti-protišmykové rukoväte, po elektrolytické liečby, povrch je hladký a svetlé, pohodlné uchopenie,
Vintage Živice Klasické LED Svetlo Červený Kamión S stromu Fariem Dom, Zrubové Výzdoba, Vianočné Ozdoby Navidad Noel Domáce Dekorácie Súvisiace!

Vintage Živice Klasické LED Svetlo Červený Kamión S stromu Fariem Dom, Zrubové Výzdoba, Vianočné Ozdoby Navidad Noel Domáce Dekorácie

€6.01 €7.81
5.【dovolenku darčeky] vyzýva: červená trucks stali klasický dom dekor.vianočný stromček je odnímateľný, to je dobrý darček v zime a počas celého roka.ideálne vianoce alebo nový rok, darček pre deti, príbuzných a priateľov. feature: 4.【veľa možností na displeji] vyzýva: červená trucks stali klasický dom dekor.toto truck sa dá ľahko sa zobrazí v kuchyni,