Rýchlo a doprava zdarma teraz!

  • Obrázok /content/Hrudník-bankovanie-vákuové-terapie-masáž-navi-1-33847.jpeg
  • Obrázok /content/Hrudník-bankovanie-vákuové-terapie-masáž-navi-2-33847.jpeg
  • Obrázok /content/Hrudník-bankovanie-vákuové-terapie-masáž-navi-3-33847.jpeg
  • Obrázok /content/Hrudník-bankovanie-vákuové-terapie-masáž-navi-4-33847.jpeg
  • Obrázok /content/Hrudník-bankovanie-vákuové-terapie-masáž-navi-5-33847.jpeg
  • Obrázok /content/Hrudník-bankovanie-vákuové-terapie-masáž-navi-6-33847.jpeg

Hrudník Bankovanie, Vákuové Terapie Masáž Navi Face Lifting Krásy Stroj Body Shaping Zadok, Prsia Čerpadla Rozšírenie Zariadenia

€98.23 €245.58

Pridať do zoznamu prianí
  • Sku: b33847
  • Kategórie: Krása A Zdravie.
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Značka: prsia masér rozšírenie vákuové čerpadlo terapia stroj, Zostatok, vaccum sací stroj, Formovanie postavy, Masáže Zariadenia, elektrické prsia masér podprsenka, nástroj hrudníka

POKYN:

Som potrebujete 24cups stroj ,prosím, kliknite na postupujte podľa obrázka

8. Zdravotnej starostlivosti masáž, bankovanie, škrabanie terapia

Súkromné poháre 2ks : 3.5cmx2pcs

Aplikácie :

6. Zlepšenie orange peel ako tkaniva na nohy, ruky, stehná

Špeciálne navrhnutý vákuové čerpadlo môže rýchlo zvýšiť veľkosť a tvar alebo prsia, bez bolesti a zdravotných hrozieb, nezahŕňa kremíko vstrekovacie alebo tlačné a plnenie podprsenka,to by ste mať prirodzené a pekné prsia podľa fyziologické obdobie.

kovové hlavy 3 ks

4. Urýchlenie mastné kyseliny transformácie, bezpečne a efektívne odstránenie nadmerného tuku, zníženiu hmotnosti, slim up tela, odstránenie nadmerného tuku na bruchu, zlepšiť tvar nohy, pevné až kože, môže byť použitá pre peeling, bod bicie terapia, lymfodrenáž detoxikácia, liečenie cellulites, zlepšiť zadku, aby si uvedomili, dokonalé telo obrys.

(3) Nastavte silu gombík z "slabé", aby "silný" , a potom nastavte tlak vzduchu, kým sa zákazníci cítili dobre.

2 X streľba pripojenie rúrky

DROPSHIPPING SLUŽBY!

3 X kovová sonda

Bankovanie poháre (18pcs)

(1)Vybrať vhodný typ "pohybujúce prsta", pripojte pohár a inšpiráciu zásuvky s pružné trubice.

2. Expulse toxínov a na prečistenie lymfatického systému, zdokonaliť pórov kože, re-build kože, zlepšenie mikro-obehu, zvýši elasticitu kolagénu, výťah visiace svalov, odolať vrások, aktiváciu pokožky, odstránenie oka taška a dvojité čeľuste, odstránenie vrások a telangiectasis, a liečbe sub-zdravie.

(2)Zase tlaku vzduchu gombík na najvyšší bod v pohári, zase silu gombík na najnižšom bode, potom stlačte tlačidlo "power on" a "funkčné výber" vybrať inšpiráciu a zase rhyth gombík "tvár rytmus" alebo "telo thythm" alebo "telo thythm 1 "telo thythm 2 striedavo, tvár rytmus 1 a 2 striedavo)。

6.Môžeme poslať produktu zákazníkovi priamo bez faktúry ,č propagáciu

(3)Nastaviť silu gombík z "slabé"na "silný", a potom nastavte tlak vzduchu, kým sa zákazníci cítili dobre.

2. Rytmus Masáž Liečby (Prsta Pohyblivé)

4. Tvár / Telo tvarov a reštrukturalizácie, chudnutie

(4)Dať pohár na prsia, a nechať prsia a pohár úzko dotkol, Pre ľudí s rôznymi veľkosť pŕs, odporúča sa použiť nástroj na menšej veľkosti 5 krát, než sa uplatňujú na dve strany spoločne.

POHÁRE

1 X multifunkčný masážny stroj

(3)Otočte tlak vzduchu gombík na najvyšší bod v pohári, zase silu gombík na najnižšom bode , potom stlačte na výber inšpiráciu a zase rytmus gombík "breast lifting" (alebo stlačte telo rhythm1, telo rhythm2 a prsia zdvíhacie striedavo).

Upozornenie : tento stroj filter je skryté vo vnútri stroja .Nahradiť bavlnené filtre čas od času je dosť.

2. Akceptujeme Platby Paypal

Balenie obsahuje:

3. Skin tightening, zdvíhacie, spevnenie

(6)Po 20 minútach otočte tlak vzduchu gombík na najvyšší bod, zase silu gombík na najnižšom bode, aby sa z pohára, potom sa vzťahujú na prsia lifting cream.

3. Stimulovať pitutary na produkt hormón, zvýšenie svalového tkaniva a pružnosť a vlákniny, pokračovať prsia pružnosť a mäkkosť, výťah a rozvíjať pŕs, zlepšiť tvar prsníka, nechať zlepšiť cicať bradavky, stabilizovať účinku liečby.

1 X príručka pre používateľa

1. Zväčšenie prsníkov, pier, spevnenie, zdvíhanie.

1 X napájací kábel

7. Krvný a lymfatický obeh zlepšenie

(2)Zase tlaku vzduchu gombík na najvyšší bod v pohári, zase silu gombík na najnižšom bode , potom stlačte tlačidlo "power on" a "funkčné výber"vybrať inšpiráciu a zase rytmus gombík na "spracovanie".

1 X dlhé spojovacie trubice

(4)Po 20 minútach otočte tlak vzduchu gombík na najvyšší bod.a zase silu gombík, aby najnižší bod vzlietnuť pohyblivé prst.

5.Ponúkame zámorských sklad logistiky ,e-packet ,alebo Bohtodokaze.sk Štandardná Doprava

(5)Nastaviť silu gombík z "slabé"na "silný", a potom nastavte tlak vzduchu, kým sa zákazníci cítili dobre.

5. Zlepšenie elasticity a tonusu pokožky

1. Vákuové čerpadlo môže absorbovať tuk a kvapalných častíc, a potom sa im zadajte prsného tkaniva a bunky, nechajte prsia viac rozvinuté.

1. Prsia rozvoj

4.Môžeme ponúknuť preferenčné a kvalitné výrobky

(2)Nech zákazníkov pol-spať na strech z prsníka, kryt prsia s plastické tkaniny, sa nevzťahujú sa na ľudí s vpadli prsia.

1.Môžeme napĺňať, aby cez CSV alebo XLS list pre Dropshipping

(1) Vybrať správny typ pohára, pripojte pohár a inšpiráciu zásuvky s pružné trubice.

7.Ak máte akékoľvek requestment ,môžete zostať v kontakte s nami prostredníctvom e-mail,skype ,facebook atď

24 Poháre Vákuová Liečba Stroj Na Chudnutie Lymfodrenáž, Prsia Hrudníka Masér Rozšírenie Rozšírenie & Zadok Zdvíhacie

2. Prsia Tvar náprava, Bradavky sag zlepšenie.

3. Rýchle doručenie do 24-48 Hodín a Profesionálne služby

8.5cmx2 7cmx2 6.5cmx2 6.5cmx2 4.5cmx2pcs 4cmx2 ks 3.5x2pcs 2.5cmx2

3. Peeling, ošetrenie

(1)Vybrať prsia pohár podľa potrieb zákazníkov, pripojte pohár a aspirator zásuvky.

Prsia rozšírenie poháre(4pcs): 14cmx2 ks 12cmx2pcs

Aplikácia - Prsia
Položka Druh - Masáže & Relax
Materiál - ABS
Názov Značky - beautyhuolian
Číslo Modelu - FX-777
Použiteľné Diely - zadok, Prsia
Funkcia - masáž tváre, zväčšenie pŕs, zadok zdvíhacie, pleť tightenning
Veľkosť - Medium, Small
Certifikácia - CE
Pôvod - Kontinentálna Čína
Anonymous

Objednávky prišla rýchlo na 10 dní v Moskovskej oblasti. je zabalený aj v 2 boxy, všetko funguje. úplnosť je v súlade s popisom. Odporúčam!.

Anonymous

Vďaka predávajúci, veľmi rýchle dodanie, starostlivo zabalené, zdvorilo Kuriéra, som veľmi spokojný s výrobkom.

Anonymous

Ďakujeme, že ste predajcu! Skvelé zariadenie! Poďte rýchlo! Balené v dvojlôžkových papierové krabici! Odporúčam na 100%. Moc a vákuové moc Super!.

Anonymous

Je to v poriadku. Predávajúci odpovede na všetky otázky.

Anonymous

Ďakujem vám veľmi pekne, všetko prišlo v celku, som sa dostala poradie v týždni. Predávajúci odporučiť..

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Zákazníci hľadajú aj:

Dospelých Fetish Kožené Nohu zdvihnite otvoriť rozmetadlo otroctva zdržanlivosť postroj handcuff Hra Sex Nábytok Sex Swing Visí Páry Súvisiace!

Dospelých Fetish Kožené Nohu zdvihnite otvoriť rozmetadlo otroctva zdržanlivosť postroj handcuff Hra Sex Nábytok Sex Swing Visí Páry

€17.77 €32.31
poznamenal:tovar nemá obsahovať kovové regálové dospelých fetish kožené nohu zdvihnite otvoriť rozmetadlo otroctva zdržanlivosť postroj handcuff hra sex nábytok sex swing visí obchod vyhlásenie: 1. objednávky do 10 amerických dolárov, bude odoslaný aplikáciu spôsob dopravy. (kupujúci môže zaplatiť navyše expedičný poplatok za zmenu sledovať zásielky alebo
1PC Čierny Les Tetovanie Nálepka Pre Mužov, Ženy, Tiger, Vlk Smrti Lebky Dočasné Falošné Henna Skeleton Kráľ Zvierat Tetovanie Súvisiace!

1PC Čierny Les Tetovanie Nálepka Pre Mužov, Ženy, Tiger, Vlk Smrti Lebky Dočasné Falošné Henna Skeleton Kráľ Zvierat Tetovanie

€0.92 €1.31
2. dať tetovanie lícom dole na pokožku. ako odstrániť tetovanie nálepky: metóda 2: držať pásky na vzor, len odstrániť pásku bez rub, tetovanie môže byť pre 5-7 dní. ako ho použiť: 3. mokré tetovanie dôkladne prepláchnite špongiu. názov produktu: plný arm tattoo nálepky (unisex) metóda 1: nalejte make-up remover, nail polish
6/10/30/50pcs Horúce! Podpažné Šaty Oblečenie Podpazuší Starostlivosti Potu Vôňu Potu Pad Štít Absorbovať Deodorant Antiperspirant Súvisiace!

6/10/30/50pcs Horúce! Podpažné Šaty Oblečenie Podpazuší Starostlivosti Potu Vôňu Potu Pad Štít Absorbovať Deodorant Antiperspirant

€16.14 €23.06
súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na bohtodokaze.sk! konkrétne: 50pcs (25 párov),10pcs(5 párov),30pcs(15 párov),6pcs(3 páry) 2. objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. zásielky návrat & vrátenie 4. obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. farbu kože materiál:
Nový 5ML Extra Silné Rias Rozšírenie Lepidlo 5s Rýchle Schnutie Lepidla Silné Lepidlo Pre Semi Trvalé Lash Rýchlo Colle Faux Cil Súvisiace!

Nový 5ML Extra Silné Rias Rozšírenie Lepidlo 5s Rýchle Schnutie Lepidla Silné Lepidlo Pre Semi Trvalé Lash Rýchlo Colle Faux Cil

€2.96
1. textúra je hrubé a husté.na thickener a hypoalergénne zloženie sú pridané ingrediencie, aby sa lepidlo hrubšie a silné.v rovnakom čase, to nebude ľahké kresliť.vhodný pre začiatočníkov. popis: platné ľudí: self-štepenie milovníkov 4. ultra-rýchle druhý sušenie rýchlosť: jednoduché a jednoduché ovládanie, rýchle sušenie v 3-5 sekúnd, ľahko ušetriť
40ml Vinobranie Ručne Prázdne Sklenené Parfum Fľašu Svadobné Dekor Zberateľské Lady Darček Súvisiace!

40ml Vinobranie Ručne Prázdne Sklenené Parfum Fľašu Svadobné Dekor Zberateľské Lady Darček

€12.81 €19.72
vinobranie ručne prázdne sklenené parfum fľašu svadobné dekor zberateľské darček 40ml popis: stav: zbrusu nový materiál:sklo a kovová veľkosť: cca.5.2*9 cm kapacita:40ml farba:ako na obrázku zobrazené súčasťou balenia: > 1 x parfum fľašu parfum fľaše môžete tiež rád...
BDSM, Fetiš Bondage lano Páska otrok, sex hračky provokatívne alternatívne viazaná samolepiace pásky zaslepil úlohu hrať postroj tela Súvisiace!

BDSM, Fetiš Bondage lano Páska otrok, sex hračky provokatívne alternatívne viazaná samolepiace pásky zaslepil úlohu hrať postroj tela

€3.83 €4.98
pohodlné na nosenie a odstrániť jednoduché použitie, žiadne zložité uzly alebo väzby experiment, v spálni s všestranný pvc bondage páska.-jednoduché a silné, ponúka výhody aj obmedzenia bez zmätkov a nepríjemností. popis produktu: samolepiace pásky pre otroctva, zaslepil a úlohu hrať zábavné vytvoriť svoj vlastný zápästí putá, zaslepil,
ENVISHA Africké Čierne Mydlo Kúpeľ, Ošetrenie Tela Starostlivosť o Pokožku, Bambusové drevené Uhlie Mydlo Hĺbkové Čistenie Antiseptické Zubov Oil-control Súvisiace!

ENVISHA Africké Čierne Mydlo Kúpeľ, Ošetrenie Tela Starostlivosť o Pokožku, Bambusové drevené Uhlie Mydlo Hĺbkové Čistenie Antiseptické Zubov Oil-control

€9.81 €13.08
objem(g ): sodium palmate (udržateľný palmový olej), aqua (water), glycerín, kokosové nucifera (kokos) olej *, olea europaea ovocie (olivového) oleja*,chlorid sodný, theobroma cacao (kakao) prášok, maris limus (mŕtveho mora, bahno), lavandula angustifolia (levanduľa), olej, butyrospermum,parkii (bambucké maslo), skorocel pokožky popola. zloženie : funkcia: hĺbkové
4 Štýl Dlho Análne Dildo Zadok Plug Konečníka, Pošvy Dilator Sexuálne Hračky Pre Ženy, Mužov, Masáž Prostaty Dospelých Č Vibrátor Análny Sex Produkt Súvisiace!

4 Štýl Dlho Análne Dildo Zadok Plug Konečníka, Pošvy Dilator Sexuálne Hračky Pre Ženy, Mužov, Masáž Prostaty Dospelých Č Vibrátor Análny Sex Produkt

€7.01 €14.01
-spokojní prosím, dajte nám 5 hviezdičiek. - ďakujem vám veľmi pekne. funkcia: hľadá stimuláciu; peeping cez análny dilator obrázok zoznamu: 4 štýl dlho análne dildo zadok plug konečníka, pošvy dilator sexuálne hračky pre ženy, mužov, masáž prostaty dospelých č vibrátor análny sex produkt doprava:súkromia poštovné materiál: silikón cieľ
300pcs Jednorazové Ultra-malé Bavlnenou handričkou nepúšťa vlákna bez Mikro Kefy Drevo, Bavlna Puky Tampónov Rias Rozšírenie Lepidlo Odstránenie Nástroje Súvisiace!

300pcs Jednorazové Ultra-malé Bavlnenou handričkou nepúšťa vlákna bez Mikro Kefy Drevo, Bavlna Puky Tampónov Rias Rozšírenie Lepidlo Odstránenie Nástroje

€0.73 €0.97
3) vhodné na čistenie ucha, make-up atď. téma: make-up, osobné čistenie materiál: bavlna 1) 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný množstvo: 100/300pcs 2) dobre, hygienické a jednoduché na použitie.
1 box Zrkadlo Chrome na Nechty, Glitter Prášok Pevné Zrkadlo Účinok Reflexné Lesk Holografické Chrome Prach, Prášok DYE32#2 Súvisiace!

1 box Zrkadlo Chrome na Nechty, Glitter Prášok Pevné Zrkadlo Účinok Reflexné Lesk Holografické Chrome Prach, Prášok DYE32#2

€1.33 €2.71
1 box zrkadlo chrome na nechty, glitter prášok pevné zrkadlo účinok reflexné lesk holografické chrome prach, prášok dye32#2
Make-up Zvýrazňovač Krém na Tvár a Telo Leskom tvoria Kvapalné Oživiť Profesionálne Zvýrazňovač Telo Vodeodolný make-up Súvisiace!

Make-up Zvýrazňovač Krém na Tvár a Telo Leskom tvoria Kvapalné Oživiť Profesionálne Zvýrazňovač Telo Vodeodolný make-up

€3.39 €7.20
materiál:vysoko lesklý kvapalina farba:strieborná,ružová,zlatá 2. prosím, aby 0.5-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. popis: poznámka: 1pc *zvýrazniť 1.vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. veľkosť:1.8*7 cm hmotnosť výrobku:17 g 100% zbrusu nový a vysoko
CAD CAM Materiálov najpredávanejšie Vysokej Kvality Zirconia Sfarbenie Kvapaliny Priesvitnosť Kvapalina s Najnižšia Cena Súvisiace!

CAD CAM Materiálov najpredávanejšie Vysokej Kvality Zirconia Sfarbenie Kvapaliny Priesvitnosť Kvapalina s Najnižšia Cena

€11.32 €22.63
k dispozícii systém, veľkosť a zatienené 98*16 mm 98*12 mm 95*14 mm 95*22 mm 95*18 mm 98*10 mm a1-d4, bl1, bl2, bl3 a1-d4, bl1, bl2, bl3 98*25 mm ak chcete otvoriť okno systém 95*16 mm a1-d4, bl1, bl2, bl3 a1-d4, bl1, bl2, bl3 a1-d4, bl1, bl2, bl3 98*22 mm 95*20 mm a1-d4,
Lenivý Bezdrôtový Automatické Vlasy Curler USB Nabíjateľné Otočiť kulma Teplota Nastaviteľné Vlasov Roll Nástroj S LED Displejom Súvisiace!

Lenivý Bezdrôtový Automatické Vlasy Curler USB Nabíjateľné Otočiť kulma Teplota Nastaviteľné Vlasov Roll Nástroj S LED Displejom

€15.72 €24.19
*4. doba nabíjania: 3 hodiny *8. veľkosť balenia: 28*8.5*6typ *3. kapacita batérie: 4800mah funkcie: balenie obsahuje: 1x látkové taška *2. rýchle nahrievanie v 70-80 sekúnd, teplota sa dá nastaviť v rozmedzí od 150°c do 200°c. k dispozícii sú 4 teplotných režimov pre nastavenie(150℃-170℃-185℃-200℃/300℉-340℉-365℉-390℉),
1 Nastavte Svetelný Zrkadlo na líčenie Jasné, USB Batéria s Dvojakým použitím, Obdĺžnik Ultra Jasné LED Tri-fold Zrkadlo pre Spálne Súvisiace!

1 Nastavte Svetelný Zrkadlo na líčenie Jasné, USB Batéria s Dvojakým použitím, Obdĺžnik Ultra Jasné LED Tri-fold Zrkadlo pre Spálne

€2.74 €5.28
obdĺžnik 1 sada creative usb tabuľka kozmetické kozmetické zrkadlo prenosné zrkadlo na líčenie multifunkčné pre spálne vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. veľkosť: 17.5 cm x 13 cm x 2,5 cm/6.89 x 5.12 x 0.98 (cca.) funkcie:
Zadok Vylepšení Krém, Prírodné Zadok Rozšírenie Masážny Krém Silný Prírodný Hip-Up Krém Na Zadok Firma Masáž Prírodné Súvisiace!

Zadok Vylepšení Krém, Prírodné Zadok Rozšírenie Masážny Krém Silný Prírodný Hip-Up Krém Na Zadok Firma Masáž Prírodné

€3.91 €7.82
veľkosť: o 3.2*3.8*13.8 cm/ 1.26*1.49*5.43 v balenie zoznam: 1*zadok vylepšení krém, náš zadok rozšírenie krém prijíma unikátny komplex aktívnych a prírodné prísady, ktoré pomáha spoločnosť a posilniť vaše prsia a zadok.to môže zvýšiť metabolizmus pokožky, aplikovať aktívne zložky, a aktivovať spiace bunky v zadku, ktoré môže firma, bacuľatá,
3 Farby, Dlhotrvajúci Nepremokavé Obočie Mascara Cream Eye Obočie Tieň make-up Krásy Nástroje s Štetec na Farbenie Obočia Gél Súvisiace!

3 Farby, Dlhotrvajúci Nepremokavé Obočie Mascara Cream Eye Obočie Tieň make-up Krásy Nástroje s Štetec na Farbenie Obočia Gél

€1.99 €3.01
použitie metódy: 1.od mei wei, obočie v smere rastu obočia povlak, s použitím obočie karty môže čerpať iný tvar množstvo: 1pcs 4.po trhaní udržiavať dlhodobé prirodzené obočie farba, umyte si tvár do 24 hodín, aby sa zabránilo obočie 3.ak chcete byť suchý obočie, od konca obočia svetlo stripping trhať typ položky: obočia enhancer cream dlhotrvajúci
30ml Apple Kmeňových Buniek Sérum na Starostlivosť o Pleť Olej-Kontrola Pleťové Sérum Výživný Bieliaci Anti-Aging Essence Súvisiace!

30ml Apple Kmeňových Buniek Sérum na Starostlivosť o Pleť Olej-Kontrola Pleťové Sérum Výživný Bieliaci Anti-Aging Essence

€8.33 €12.08
1. vytvorený pre všetky typy pokožky 3. neustále vydania hydratačné zložky a poskytovať 24-hodinové dlhotrvajúcu hydratáciu. 4. pomáhajú obnoviť a udržať kožu prirodzenú bariéru 1. 1 palec = 2.54 cm čistý obsah: 30ml poznámky: veľkosť: 10.5 cm*3,5 cm*3,5 cm 1 * pleťové sérum príprava: kvapalina pohlavie:
Čierny Matný Kvapaliny Eyeshadow Stick Pearlescent Očné Linky Lesk Flitrami Priadky Pero Zvýraznenie Očí Kozmetické Lesklé Make-Up Súvisiace!

Čierny Matný Kvapaliny Eyeshadow Stick Pearlescent Očné Linky Lesk Flitrami Priadky Pero Zvýraznenie Očí Kozmetické Lesklé Make-Up

€1.95 €3.98
vďaka za vaše porozumenie. porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-3 cm chyba, kvôli ručné meranie. make-up efekt: zamatový matný & lesk vhodný pre profesionálne použitie alebo domáce použitie. matné textúry, suitablefor rôznych make-up efekty v dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba
100ks Jasné Jednorazové Exfoliačný Plastové Nohy Maska, Vaňa Líniové Foot Spa Pedikúra Voskový Kryt, Taška Ponožka Súvisiace!

100ks Jasné Jednorazové Exfoliačný Plastové Nohy Maska, Vaňa Líniové Foot Spa Pedikúra Voskový Kryt, Taška Ponožka

€0.48 €0.70
krásu výrobkov.všetky najvyššie zľavy.si najvyšší po-servis. sme akceptuje paypal, iba ak máte akékoľvek otázky o platbu,prosím, kontaktujte nás cez ebay správy.dovozné clá 2. prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 1. vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. ● vždy sme odoslať