Rýchlo a doprava zdarma teraz!

  • Obrázok /content/Golf-club-adaptér-pre-presné-radič-prílohu-zlepšiť-1-83928.jpeg
  • Obrázok /content/Golf-club-adaptér-pre-presné-radič-prílohu-zlepšiť-2-83928.jpeg
  • Obrázok /content/Golf-club-adaptér-pre-presné-radič-prílohu-zlepšiť-3-83928.jpeg
  • Obrázok /content/Golf-club-adaptér-pre-presné-radič-prílohu-zlepšiť-4-83928.jpeg
  • Obrázok /content/Golf-club-adaptér-pre-presné-radič-prílohu-zlepšiť-5-83928.jpeg
  • Obrázok /content/Golf-club-adaptér-pre-presné-radič-prílohu-zlepšiť-6-83928.jpeg

Golf Club Adaptér Pre Presné Radič Prílohu Zlepšiť Herný Zážitok VR Loptové Hry, Tenis, Golfové Príslušenstvo Pre Chlapcov

€14.83 €32.97

Pridať do zoznamu prianí
  • Sku: b83928
  • Kategórie: Prenosné Audio & Video
  • Dostupnosť: Na sklade
  • Značka: vr golf club, quest 2 hlavou popruh, batéria, oculus quest 2 radič batérie, kkcobvr, oculust quest 2

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Balenie Zoznam:

2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. S 2-v-1 guľou rukoväť, VR Golf Club Adaptér môže byť univerzálny pre pravé a ľavé.To je non-sklzu a mal stabilné uchopenie.

3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Poznámky:

4. Vrátenie a Vrátenie: 4.1 Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

VR Hra Golf Club Adaptér*1

3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

2. Golf Club Adaptér je nastaviteľná a zmenšený, to môže byť upravená podľa výšky, vhodný pre všetky vekové kategórie.

3.8 BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr.vďaka

1. Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

4.4 vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Bohtodokaze.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

5. VR Golf Club Adaptér je dobré golfové príslušenstvo môžete využiť pri hre v klube.

Váha: cca 210g

2. Aké sú spôsoby platby? 2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

4.5 Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak výrobky nie sú, ako inzeroval.

3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote?ihneď nás kontaktujte.Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

Popis:

2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

4. VR Golf Club Adaptér je vyrobený z odolného materiálu a je anti-scratch.

3.7 Predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

Materiál: PU+Silikón

3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Navrhnuté s 2 radiče, môže byť vhodné pre rôzne VR loptové hry, ako pro putt, TOPGOLF, Walkabout Mini Golf, Úplne Baseball, TennisKings VR, a viac.

Špecifikácia:

3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, ak nevieme o nich!

Veľkosť: zdvíhateľnej 50-65 cm

3. O poslaní: 3.1 DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz:

4.3 Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat.

1. O spätnú Väzbu: 1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

4.2 nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1.2 spätná Väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Kompatibilný Model - gamepad
podpora - Dropshipping/ Veľkoobchod
Kompatibilné Značky - gamepad
Druh - klip
Package - No
Zväzok - Bundle1
Názov Značky - Rondaful
Pôvod - Kontinentálna Čína

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Zákazníci hľadajú aj:

Huawei Bezdrôtová Mini Reproduktor Nepremokavé Vonkajší Reproduktor Stereo Bass, Priestorový Hlasný Reproduktor, Zosilňovač Zvuku Súvisiace!

Huawei Bezdrôtová Mini Reproduktor Nepremokavé Vonkajší Reproduktor Stereo Bass, Priestorový Hlasný Reproduktor, Zosilňovač Zvuku

€25.89 €64.73
názov: bezdrôtový reproduktor vlastnosti: ľahký a kompaktný telo s pletená ozdobná šnúrka na uniforme pre ľahkú prenosnosť, môžete si ho vziať so sebou, nech ste kdekoľvek. huawei bezdrôtová mini reproduktor nepremokavé vonkajší reproduktor stereo bass, priestorový hlasný reproduktor zvuk, zosilňovač hrajú 3w full-range reproduktory a skryté pasívny
A4 Praktické Slúchadlá Ťažké Basy Ľahký s Mic Káblové In-Ear Slúchadlá Slúchadlá s Mikrofónom Slúchadlá Univerzálny Súvisiace!

A4 Praktické Slúchadlá Ťažké Basy Ľahký s Mic Káblové In-Ear Slúchadlá Slúchadlá s Mikrofónom Slúchadlá Univerzálny

€0.74 €1.13
to je ergonomický dizajn, ktorý robí tento slúchadlá pohodlné na nosenie a môže sa zmestili vaše uši dokonale a nebude spadať mimo ľahko.kombinácia pohybu cievky a pohyblivé železa vytvára ťažké basy a stereofónnej kvalite. 1 pár káblové slúchadlá špecifikácie: citlivosť: 99db/mw dĺžka kábla: 1.2 m/47.24 (cca.) vyrobené z vysoko
ESP32 ESP32-WROOM-32 Lua WIFI internet vecí Rozvoj Palube Bezdrôtový BLE NodeMCU-32S WiFi Modul BLE Ai-mysliteľ Bezdrôtového Modulu Súvisiace!

ESP32 ESP32-WROOM-32 Lua WIFI internet vecí Rozvoj Palube Bezdrôtový BLE NodeMCU-32S WiFi Modul BLE Ai-mysliteľ Bezdrôtového Modulu

€2.75 €5.00
nákladovo efektívne esp32 esp32-wroom-32 lua wifi internet vecí rozvoj palube bezdrôtový ble nodemcu-32s wifi modul ble ai-mysliteľ bezdrôtový modul popis: poznámky: prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. malý objem.ľahko vložiť do akéhokoľvek produktu 3. pri použití breadboard pre vývoj a ladenie, štandardné ihly
1 Pár Náhradných Pamäť Mäkké Penové Ušné Vankúšiky Vankúš Pre JBL E35 E45bt E 45 Slúchadlá, Vysoká Kvalita Pamäť Mäkké Penové Ušné Vankúšiky Súvisiace!

1 Pár Náhradných Pamäť Mäkké Penové Ušné Vankúšiky Vankúš Pre JBL E35 E45bt E 45 Slúchadlá, Vysoká Kvalita Pamäť Mäkké Penové Ušné Vankúšiky

€3.05 €3.77
1 pár x uší feature: mäkké a pružné uší fit ušiach každého a účinne izolovať hluk z vonkajšieho prostredia. prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový poznámka: typ položky: uší špecifikácie: to ucho vankúš je vyrobený z mäkkej peny a kože, ktorý robí na sebe útulné a pohodlné. balenie obsahuje: s ním si môžete
Tvrdé puzdro Pre SONY WH-XB910N WH-CH700n WH-CH710n WH-CH500 Bezdrôtové Slúchadlá puzdro Box Prenosný Úložný Kryt Súvisiace!

Tvrdé puzdro Pre SONY WH-XB910N WH-CH700n WH-CH710n WH-CH500 Bezdrôtové Slúchadlá puzdro Box Prenosný Úložný Kryt

€6.90 €9.86
kompatibilné modely: pre wh-xb910n/ch700n/ch710n/ch50 headset remienok na ruku pre udržiavanie zariadenia v bezpečí a poruke. 1 x úložný vak úplne nové a vysokej kvality funkcie: tento prenosný účtovná úložný vak je špeciálne dizajn pre -anker zvuk core život q10. 2.v dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať
Earsoft Náhradné Ušné Podložky, Vankúše pre HP Znamenie 800 Slúchadlá Slúchadlá Earmuff Prípade Rukáv Príslušenstvo Súvisiace!

Earsoft Náhradné Ušné Podložky, Vankúše pre HP Znamenie 800 Slúchadlá Slúchadlá Earmuff Prípade Rukáv Príslušenstvo

€4.56 €6.17
hrúbka: normálne , stredné zahustenie výplň:mäkká špongia ◎ 2. ponúkame množstvo logistických metód, prosím, vyberte si podľa vašich potrieb. vás,dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami. 1.ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím ◎stav: zabezpečenie kvality a brand new & safe hrúbka: normálne ,
Earsoft Náhradné Ušné Podložky, Vankúše pre MSUR-N650 Slúchadlá Slúchadlá Earmuff Prípade Rukáv Príslušenstvo Súvisiace!

Earsoft Náhradné Ušné Podložky, Vankúše pre MSUR-N650 Slúchadlá Slúchadlá Earmuff Prípade Rukáv Príslušenstvo

€4.54 €6.13
typ 5: velvet mäkkosť: normálne , soft super nechajte váš postive spätnú väzbu a 5 hviezd. 1.ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím ● iné vysvetlenie: mäkkosť: normálne , soft super mäkkosť: normálne , soft super a prosím na vedomie, (1mm=0.039 palca).ďakujeme, že ste! mäkkosť:
USB Bluetooth Adaptér 5.0 USB Bezdrôtovej Receptor Bluetooth Reproduktor Súbor Prijímač Vysielač Dongle Prenosné Slúchadlo Odosielateľa Súvisiace!

USB Bluetooth Adaptér 5.0 USB Bezdrôtovej Receptor Bluetooth Reproduktor Súbor Prijímač Vysielač Dongle Prenosné Slúchadlo Odosielateľa

€1.55 €2.12
balenie zoznam: výrobný postup: semi-mechanické poznámka: citlivosť: -90dbm o 0,1% typ projektu: 5.0 bluetooth adaptér 1 x balenie krabica rýchlosť: 3mbps farba: čierna ovládač na stiahnutie url odkaz: https://pan.baidu.com/s/1k-cirknesptfb-0so3j4uw 1. ultra-nízka latencia a ultra-rýchle prepojenie, inteligentný režim
1pair Rukáv Náhradné Ušné Vankúšiky Vankúš pre Turtle Beach Ear Síl Elite 800 Herné Slúchadlá Earmuff chrániče sluchu Súvisiace!

1pair Rukáv Náhradné Ušné Vankúšiky Vankúš pre Turtle Beach Ear Síl Elite 800 Herné Slúchadlá Earmuff chrániče sluchu

€3.57 €3.97
modname=ckeditor *tento ušné vankúšiky sú kompatibilné s turtle beach ear síl elite 800 herné headset funkcie: 100% zbrusu nový & vysoká kvalita materiál: umelá koža, mäkké penové package zahrnuté: pohodlné.s ním si môžete vychutnať vaše stereo hudbu naplno.oni sú naozaj dobrí vyrobené z vysoko kvalitnej peny, tieto náhradné
T-205 FM Rádio Prijímač, Prenosné hi-fi Kartu Reproduktor Digitálnej Hudby vo formáte MP3 Reproduktor pre Kempovanie Turistika Outdoorové Športy Súvisiace!

T-205 FM Rádio Prijímač, Prenosné hi-fi Kartu Reproduktor Digitálnej Hudby vo formáte MP3 Reproduktor pre Kempovanie Turistika Outdoorové Športy

€6.08 €10.14
prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. malý, ľahký, prenosný vhodná na prechádzky, cestovanie.veľký led displej funkcia. postavený na vysoký výkon, veľký reproduktor zabezpečiť jasné a hlasný zvuk, to sa dá ľahko vyplniť miestnosť s vaše obľúbené stanice.s 3,5 mm slúchadlá , tie sú zadarmo k vlastnej niektoré súkromný
homefeeling Ušné Vankúšiky pre Hifiman SUNDARA Slúchadlá Super Mäkké Zahustiť Velvet Ucho Vankúšov z Ovčej Kože mušle slúchadiel Náhradné Súvisiace!

homefeeling Ušné Vankúšiky pre Hifiman SUNDARA Slúchadlá Super Mäkké Zahustiť Velvet Ucho Vankúšov z Ovčej Kože mušle slúchadiel Náhradné

€16.50 €20.37
informácie o produkte 3.kompatibilné s: hifiman sundara z ovčej kože(reálnom / pravá koža) 5. výplň: hubky pena / pamäťovej peny sledovať video pre viac informácií^_^mať akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás. 1. pár uší (2 ks) 4. materiál: pu (koženka) 、bielkovín koža (koženka) 1. problém starých uší starnutia.musíme
Ucho Kusy Pre Mobilný Telefón Handsfree Headset Bezdrôtové Slúchadlo Dlhý Čas Hrací Čas Slúchadlá Slúchadlá S Potlačením Hluku Súvisiace!

Ucho Kusy Pre Mobilný Telefón Handsfree Headset Bezdrôtové Slúchadlo Dlhý Čas Hrací Čas Slúchadlá Slúchadlá S Potlačením Hluku

€6.14 €9.59
pohotovostný režim: viac ako 180 hodín 1*nabíjací kábel prenosová vzdialenosť: 32 stôp. (10m) bezdrôtová verzia: 5.2 4.【blok hluk pozadia] vyzýva poskytuje skutočne prirodzený, vysoko-kvalitnú hudbu a jasné hovory, účinne blokuje škodlivé pozadí zvuky ako vietor, dopravné alebo davy. 3.【široké uplatnenie] vyzýva toto jedno ucho bezdrôtový
Mušle slúchadiel Pre Audio-Technica ATH-WS990 ATH-WS990BT WS990 WS990BT Slúchadlá Accessaries Náhradné Ušné Vankúšiky Materiál Súvisiace!

Mušle slúchadiel Pre Audio-Technica ATH-WS990 ATH-WS990BT WS990 WS990BT Slúchadlá Accessaries Náhradné Ušné Vankúšiky Materiál

€5.03 €5.66
farba: čierna >>>>kupujúcich oznámenie údržby výplň: hubky pena kompatibilné s audio-technica ath-ws990 ath-ws990bt slúchadlá poznámka: nie je originál, ale kvalitné.nemajú plastový krúžok.nie je porovnávať so svojimi oriignal mušle slúchadiel.kontaktujte nás pre inštaláciu v číne známa značka: yhcouldin ak máte nejaké špeciálne
Pohodlné Slúchadlá na Hlavu Lúč Slučky Chrániče pre MDR-1000X 1000XM2/1000XM3/1000XM4 Slúchadlá s hlavovým oblúkom Zips Kryty E8BE Súvisiace!

Pohodlné Slúchadlá na Hlavu Lúč Slučky Chrániče pre MDR-1000X 1000XM2/1000XM3/1000XM4 Slúchadlá s hlavovým oblúkom Zips Kryty E8BE

€3.59 €5.28
môže sa umývať ručne; 1x za hlavu lúč kryt poznámka: 281 pohodlné slúchadlá na hlavu lúč slučky chrániče pre mdr-1000x 1000xm2/1000xm3/1000xm4 slúchadlá s hlavovým oblúkom zips kryty e8be funkcie: chrániť top lúč z peeling a udržať slúchadlá krásne; mäkkú tkaninu slučky kryt, špine-odolný a trvanlivý; môžu byť
Geekria Štít Slúchadlá Prípade Bang & Olufsen Beoplay H9i, H9 3. Gen, H4, H9, H8, Prenosné Bluetooth Slúchadlá Slúchadlá Taška Súvisiace!

Geekria Štít Slúchadlá Prípade Bang & Olufsen Beoplay H9i, H9 3. Gen, H4, H9, H8, Prenosné Bluetooth Slúchadlá Slúchadlá Taška

€26.45
maximálne kompatibilné slúchadlá rozmery (vnútri): 8.46 x 7.48 x 2.36 cm.kompatibilný s mnohými káblové / bezdrôtové slúchadlá. vnútorné oka vrecku pohodlne obchody, káble, káble, nabíjačky, amp, mušle slúchadiel, adaptéry a ostatné príslušenstvo. chrániť vaše cez ucho alebo on-ear slúchadlá s tvrdou škrupinou slúchadlá prípade z geekria! kompatibilné
Originálne Kožené Luxusné 10/12 Sloty Sledovať Prípade Organizátor Mužov Šperky Úložný Box Na Zips, Cestovný Box Prenosný Mužov, Watch Box Vintage Súvisiace!

Originálne Kožené Luxusné 10/12 Sloty Sledovať Prípade Organizátor Mužov Šperky Úložný Box Na Zips, Cestovný Box Prenosný Mužov, Watch Box Vintage

€135.80 €194.00
ak váš nákup ochrany čas došla, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty a skontrolujte, či vaše objednávky sledovanie, aby sa zabránilo svoje peniaze do môjho účtu. 1. keď bude odoslaný? päť hviezdičiek sú pre nás veľmi dôležité, a vaša spokojnosť je naším najväčším cieľom. prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom 1-3
Smart Prekladateľ 112 Jazykov preložiť Slovník Prekladateľov Pero Skener Textu Skenovanie Čítanie Dotykový displej Bezdrôtový Offline Súvisiace!

Smart Prekladateľ 112 Jazykov preložiť Slovník Prekladateľov Pero Skener Textu Skenovanie Čítanie Dotykový displej Bezdrôtový Offline

€70.59 €128.34
body materiál: plast shell kovové tlačidlo elektronický slovník: offline zjednodušená čínština a angličtina batéria: fotoaparát: hardware: konštrukcia: box dutiny nabíjací port: typ-c veľkosť tela: 147.5*48*13.5 mm zadná kamera: podpora ( 5 miliónov pixelov ) hlas preklad: 112 jazykov online hlasové preklad jedna
Mäkké Silikónové Ochranné Puzdro Pre Soundpeats Air3 Slúchadlá Výmenu Pokožky Shell Pre Soundpeats Vzduchu 3 Nabíjanie Obal Tašky Súvisiace!

Mäkké Silikónové Ochranné Puzdro Pre Soundpeats Air3 Slúchadlá Výmenu Pokožky Shell Pre Soundpeats Vzduchu 3 Nabíjanie Obal Tašky

€1.51 €3.28
2.4 ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia byť ukončené do 3 dní. 4.5 budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. špecifikácia: názov: headset ochranné puzdro 3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné
Univerzálny Odolný Tvaru L Reproduktor Na Stenu Mount Háčik Reproduktor Accessorie Reproduktory Vešiak Stojan Súvisiace!

Univerzálny Odolný Tvaru L Reproduktor Na Stenu Mount Háčik Reproduktor Accessorie Reproduktory Vešiak Stojan

€4.44 €6.43
špecifikácia: materiál: akryl čiernej a bielej veľkosť: o 9.0 x 3.7 x 2.4 vlastnosti: jednoduchá inštalácia so silným 3m samolepka ukladať reproduktor elegantne na stenu alebo inú rovnú plochu udržať je od nečistoty, prach a neporiadok na stole top úsporu priestoru, nebude užívať svoj dosky 2 x vodič vinutia svorka 5 x nálepka poznámka: táto položka sa dodáva
veľkoobchodná cena 192 khz premium hlas prenosný mini audio mixer audio zvukovej karty počítača nahrávanie live stream telefón nahrávanie Súvisiace!

veľkoobchodná cena 192 khz premium hlas prenosný mini audio mixer audio zvukovej karty počítača nahrávanie live stream telefón nahrávanie

€124.83
malé ukazuje na uliciach, malé výkony, a štúdiové nahrávanie. služby zabezpečenia: naše produkty prešli ce test na 3. strane testovanie agent ako adorsment pre obe dovoz a individuálne použitie. 6. usb mp3 prehrávač tento zvukový pult sa dodáva s štúdio kvalitné 24-bit/192 khz prevodník pre optimálnu kvalitu zvuku.high-kvalitné slučky funkcia prehrávania